Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florin Lovin, victima celei mai tari farse a lui Wesley Sneijder și George Ogăraru. „Se va face o ofertă!” / „Mă ții aici ca pe jar?”

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2022, 18:55

Reclamă
Florin Lovin, victima celei mai tari farse a lui Wesley Sneijder și George Ogăraru. „Se va face o ofertă! / „Mă ții aici ca pe jar?

Florin Lovin a fost păcălit de George Ogăraru și Wesley Sneijder

AS.ro LIVE

Florin Lovin a povestit în studioul AS.ro LIVE cum a fost victima unei farse pusă la cale de George Ogăraru și celebrul Wesley Sneijder. Fostul mijlocaș a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă lui Gigi Becali ca să-l transfere de la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acea perioadă, George Ogăraru, fost coleg cu Florin Lovin la Steaua, evolua la Ajax. Lovin s-a grăbit să-și facă planurile. I-a sărit gândul instant la salarii de zeci de mii de euro, dar speranțele i-au fost năruite într-o secundă.

Florin Lovin, păcălit de George Ogăraru și Wesley Sneijder

Sneijder a jucat rorul directorului de scouting de la Ajax, în timp ce Ogăraru a fost omul care a pus o vorbă bună pentru Lovin.

„Eram la Steaua și eram în cea mai bună perioadă a mea. Jucasem un meci cu Fiorentina, am făcut 0-0 în Champions League, jucasem foarte bine. După meci, la vreo două zile, eram la un mic dejun și sună telefonul: ‘Hello’, în engleză, ‘Sunt directorul de scouting de la Ajax, George ne-a dat profilul tău, știm că ești un băiat super ok, te-am urmărit 25 de meciuri, am fost impresionați, clar se va face o ofertă către Steaua. Te vom suna zilele tale să vedem pretențiile tale înainte să vorbim’.

Deja mă luaseră transpirațiile, aoleu. Deja mă gândeam: „mamă, 50.000 de euro pe lună, de la 5.000. Deja m-am realizat pe viață și eu și familia mea’. Pun mâna pe telefon și îl sun direct pe George: ‘Bă, dar nu spui nimic? Mă ții aici ca pe jar?’. Mă sună la vreo jumătate de oră, era Sneijder la telefon, se dăduse directorul de la Ajax. ‘Hello, I am Wesley’. Eu eram: ‘Care Wesley? De la Vaslui?’ Sneijder a spus: ‘It was just a joke, I was here with George'”, a povestit Florin Lovin, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Lovin, triplu campion al României

În vârstă de 40 de ani, Florin Lovin a câştigat trei titluri de campion în România, cu Steaua, în 2004-2005 şi 2005-2006, şi cu Astra, în sezonul 2015-2016. De asemenea, fostul mijlocaş a mai cucerit şi două Supercupe, tot cu Steaua şi Astra.

FCM Bacău, Steaua, 1860 Munchen, Kerkyra, KSV 1919, Mattersburg, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu sunt echipele pentru care a evoluat mijlocaşul în carieră.

Lovin a făcut parte din generația UEFAntastică care a reușit calificarea în semifinalele cupei UEFA. În urma prestației roș-albaștrilor, acesta a medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și