Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florin Lovin, victima celei mai tari farse a lui Wesley Sneijder și George Ogăraru. „Se va face o ofertă!” / „Mă ții aici ca pe jar?”

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2022, 18:55

Florin Lovin, victima celei mai tari farse a lui Wesley Sneijder și George Ogăraru. „Se va face o ofertă! / „Mă ții aici ca pe jar?

Florin Lovin a fost păcălit de George Ogăraru și Wesley Sneijder

AS.ro LIVE

  • Florin Lovin, victima celei mai tari farse a lui Wesley Sneijder și George Ogăraru
  • a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă ca să-l transfere

Florin Lovin a povestit în studioul AS.ro LIVE cum a fost victima unei farse pusă la cale de George Ogăraru și celebrul Wesley Sneijder. Fostul mijlocaș a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă lui Gigi Becali ca să-l transfere de la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acea perioadă, George Ogăraru, fost coleg cu Florin Lovin la Steaua, evolua la Ajax. Lovin s-a grăbit să-și facă planurile. I-a sărit gândul instant la salarii de zeci de mii de euro, dar speranțele i-au fost năruite într-o secundă.

Florin Lovin, păcălit de George Ogăraru și Wesley Sneijder

Sneijder a jucat rorul directorului de scouting de la Ajax, în timp ce Ogăraru a fost omul care a pus o vorbă bună pentru Lovin.

Reclamă

„Eram la Steaua și eram în cea mai bună perioadă a mea. Jucasem un meci cu Fiorentina, am făcut 0-0 în Champions League, jucasem foarte bine. După meci, la vreo două zile, eram la un mic dejun și sună telefonul: ‘Hello’, în engleză, ‘Sunt directorul de scouting de la Ajax, George ne-a dat profilul tău, știm că ești un băiat super ok, te-am urmărit 25 de meciuri, am fost impresionați, clar se va face o ofertă către Steaua. Te vom suna zilele tale să vedem pretențiile tale înainte să vorbim’.

Deja mă luaseră transpirațiile, aoleu. Deja mă gândeam: „mamă, 50.000 de euro pe lună, de la 5.000. Deja m-am realizat pe viață și eu și familia mea’. Pun mâna pe telefon și îl sun direct pe George: ‘Bă, dar nu spui nimic? Mă ții aici ca pe jar?’. Mă sună la vreo jumătate de oră, era Sneijder la telefon, se dăduse directorul de la Ajax. ‘Hello, I am Wesley’. Eu eram: ‘Care Wesley? De la Vaslui?’ Sneijder a spus: ‘It was just a joke, I was here with George'”, a povestit Florin Lovin, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Lovin, triplu campion al României

În vârstă de 40 de ani, Florin Lovin a câştigat trei titluri de campion în România, cu Steaua, în 2004-2005 şi 2005-2006, şi cu Astra, în sezonul 2015-2016. De asemenea, fostul mijlocaş a mai cucerit şi două Supercupe, tot cu Steaua şi Astra.

FCM Bacău, Steaua, 1860 Munchen, Kerkyra, KSV 1919, Mattersburg, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu sunt echipele pentru care a evoluat mijlocaşul în carieră.

Lovin a făcut parte din generația UEFAntastică care a reușit calificarea în semifinalele cupei UEFA. În urma prestației roș-albaștrilor, acesta a medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!