Închide meniul

Florin Niţă împlineşte astăzi 37 de ani! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis soţia lui, Laura

Publicat: 3 iulie 2024, 10:25

Reclamă
Florin Niţă împlineşte astăzi 37 de ani! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis soţia lui, Laura

Florin Niţă împlineşte astăzi 37 de ani! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis soţia lui, Laura

Florin Niţă şi soţia lui, Laura / Instagram Laura Niţă

Florin Niţă împlineşte astăzi 37 de ani! Soţia portarului naţionalei, Laura, i-a transmis acestuia un mesaj emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niţă a fost titular în toate meciurile naţionalei de la EURO 2024. Chiar dacă Horaţiu Moldovan a fost titularul postului de portar în preliminarii, Niţă i-a „suflat” acestuia locul în poarta naţionalei după ce Moldovan nu a jucat niciun meci pentru Atletico Madrid.

Florin Niţă împlineşte astăzi 37 de ani! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis soţia lui, Laura

Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Ești viaţa mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri! 🇷🇴

Te iubesc cel mai mult!❤️

La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!🙏”, i-a transmis Laura Niţă soţului ei, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Laura Nita (@lauranita2706)

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

Florin Niţă a primit o ofertă de aproape un milion de euro, chiar înainte de România – Olanda 0-3, meci din optimile EURO 2024. Portarul naţionalei este la mare căutare, după prestaţiile solide de la turneul final din Germania.

Un jurnalist turc a anunţat faptul că Florin Niţă a primit o oferă de 900.000 de euro, pe sezon, din partea celor de la Gaziantep, echipă cu care şi-a încheiat contractul în această vară.

Reclamă

Oficialii lui Gaziantep i-au oferit lui Florin Niţă un salariu cu 50% mai mare, faţă de cel câştigat în sezonul trecut, pentru ca acesta să continue în Turcia.

Portarul naţionalei nu a luat încă decizia finală în privinţa viitorului său. Niţă îşi doreşte un contract pe două sezoane, iar turcii i-au oferit o înţelegere valabilă pe doar un sezon.

Florin Niţă se află şi pe lista celor de la Rapid. Dan Şucu e gata să-i ofere portarului de 37 de ani un salariu de 30.000 de euro pe lună, şi suma de 150.000 de euro la semnătură.

De asemenea, Marius Şumudică a mai declarat faptul că portarul naţionalei este dorit şi de formaţii din zona Golfului.

Florin Niţă a gafat la primul gol al Olandei, dar după aceea a avut o prestaţie solidă

Florin Niţă nu a reuşit să acopere colţul scurt la şutul lui Cody Gakpo, din minutul 20. Chiar dacă a gafat la faza primului gol, Florin Niţă a avut ulterior o prestaţie solidă.

Niciunul dintre cele două goluri marcate de Donyell Malen (în minutele 83 şi 90+3) nu i se poate imputa lui Niţă.

Portarul naţionalei ne-a salvat la acest EURO 2024 în mai multe rânduri. Niţă a închis poarta cu Ucraina şi a avut intervenţii foarte bune şi în meciurile cu Belgia şi Slovacia.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, spunea Dan Şucu după Slovacia -România 1-1.

 

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și