Închide meniul

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 9:49

Reclamă
Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România - Olanda

Florin Niţă, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Florin Niţă a primit o ofertă de aproape un milion de euro, chiar înainte de România – Olanda, meciul din optimile EURO 2024. Portarul naţionalei este la mare căutare, după prestaţiile solide de la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Olanda la Munchen, acolo unde a înregistrat victoria fabuloasă cu Ucraina. Partida se va disputa de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda

Un jurnalist turc a anunţat faptul că Florin Niţă a primit o oferă de 900.000 de euro, pe sezon, din partea celor de la Gaziantep, echipă cu care şi-a încheiat contractul în această vară.

Oficialii lui Gaziantep i-au oferit lui Florin Niţă un salariu cu 50% mai mare, faţă de cel câştigat în sezonul trecut, pentru ca acesta să continue în Turcia.

Portarul naţionalei nu a luat încă decizia finală în privinţa viitorului său. Niţă îşi doreşte un contract pe două sezoane, iar turcii i-au oferit o înţelegere valabilă pe doar un sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Niţă se află şi pe lista celor de la Rapid. Dan Şucu e gata să-i ofere portarului de 36 de ani un salariu de 30.000 de euro pe lună, şi suma de 150.000 de euro la semnătură.

De asemenea, Marius Şumudică a mai declarat faptul că portarul naţionalei este dorit şi de formaţii din zona Golfului.

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda

Florin Niță a avut un discurs de mare campion înainte de România – Olanda. Portarul echipei naționale a vorbit despre obiectivele sale, înainte de duelul din „optimile” Campionatului European.

Reclamă

„Ca și în celelalte meciuri… și acesta este destul de greu. Dacă vom respecta ce ne spune Mister, vom fi conectați și vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniți și îmi doresc să reușim să facem o surpriză.

Încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici, cu această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, cu această echipă minunată, am scris istorie. Ne dorim să nu ne oprim aici. Sper să fie o bucurie mult mai mare.

Au echipă destul de bună, cu jucători care joacă prin Anglia, Spania, Germania. Sunt o forță pe care putem s-o egalăm prin unitate, determinare, așa vom compensa.

Eu îmi doresc să nu mă opresc aici, să mai continui 10 ani. De ce nu și un Mondial? Mai întâi să fiu sănătos, apoi voi lua fiecare sezon în parte, fiecare meci, fiecare antrenament”, a spus Florin Niță, la conferința de presă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:45

VIDEOElizabeta Samara a învins-o cu 3-1 pe Andreea Dragoman la WTT Star Contender Bangkok 2024! Adina Diaconu joacă la 12:30

10:40

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și