Închide meniul
Foto

Florin Răducioiu, dat peste cap de iubita lui. I-a declarat dragostea în italiană: „Mâna mea o ţine pe a ta!”

Reclamă

Publicat: 3 iulie 2023, 10:51

Florin Răducioiu, dat peste cap de iubita lui. I-a declarat dragostea în italiană: „Mâna mea o ţine pe a ta!”

Ce studii are viitoarea soţie a lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu este într-o relaţie cu Andreea Albăstroiu / Instagram

Florin Răducioiu a fost dat peste cap de iubita lui. În vârstă de 53 de ani, fostul mare fotbalist trăieşte o poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu şi anunţă că şi-a găsit fericirea după divorţul prin care a trecut. Atacantul care a făcut spectacol cu Generaţia de Aur a transmis un nou mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu a cunoscut-o pe Andreea Albăstroiu în Italia, în urmă cu 4 ani. De atunci sunt de nedespărţit. Cei doi îndrăgostiţi au postat o nouă imagine în care sunt îmbrăţişaţi.

Florin Răducioiu a fost dat peste cap de iubita lui. Ce i-a transmis Andreei Albăstroiu

Fostul dinamovist i-a declarat dragostea în italiană, la fel cum a făcut-o şi în trecut.

Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mult mai bine atunci când mâna mea o ţine pe a ta. Te iubesc„, a scris Florin Răducioiu pe contul său oficial de Instagram.

Reclamă

Florin Răducioiu a divorţat în 2018 de Astrid, femeia alături de care a avut o căsnicie de 23 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Andrea şi Alessandro.

După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să salvăm mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația.

Am încercat să redresăm totul, dar… Reproșuri sunt, e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a spus Florin Răducioiu, în trecut, la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, Răducioiu a cunoscut-o la Milano pe Andreea Albăstroiu, care care lucra atunci ca secretar economic. Era detașată la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE).

Fostul atacant îi face Andreei declaraţii de dragoste în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Florin Răducioiu, despre Valentin Mihăilă: „Mă revăd în el”

Florin Răducioiu a făcut declarații măgulitoare despre Valentin Mihăilă, cel care a decis meciul dintre Elveția și România (2-2), din calificările la Euro 2024.

Mihăilă a intrat pe teren în repriza secundă și, în minutele 89 și 90+2, a marcat două goluri care pot conta enorm în economia calificării la Europeanul din Germania.

Un rezultat nesperat. Nimeni nu a crezut că puteam egala. O lecție de fotbal din partea Elveției. Echipa României a crezut, mai ales în ultimele 20 de minute.

Edi Iordănescu a fost foarte inspirat că l-a introdus pe Mihăilă. Într-un fel, mă revăd în el, mereu mi-a plăcut de el. Reușim un punct incredibil. Ce contează este rezultatul. La meciul cu Kosovo, ne-a lipsit un jucător care să facă diferența.

E adevărat ca Mihăilă joacă în Italia și are un avantaj foarte mare. Mă așteptam la altceva de la anumiți jucători, dar e seara lui Mihăilă. Am avut și noroc. Dumnezeu a avut grijă de noi. Au avut o bară în ultimele minute. Bravo lor pentru că au crezut până la capăt. Mihăilă a făcut diferența, dar am avut și noroc”, a spus Răducioiu, la Prima Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și