Închide meniul

Florin Răducioiu, despre Valentin Mihăilă, eroul meciului Elveția – România 2-2: ”Mă revăd în el, mereu mi-a plăcut de el”

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2023, 9:19

Reclamă
Florin Răducioiu, despre Valentin Mihăilă, eroul meciului Elveția – România 2-2: ”Mă revăd în el, mereu mi-a plăcut de el”

Florin Răducioiu a dat de pământ cu jocul celor de la Farul

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / Hepta

Florin Răducioiu a făcut declarații măgulitoare despre Valentin Mihăilă, cel care a decis meciul dintre Elveția și România (2-2), din calificările la Euro 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă a intrat pe teren în repriza secundă și, în minutele 89 și 90+2, a marcat două goluri care pot conta enorm în economia calificării la Europeanul din Germania.

Florin Răducioiu, despre Valentin Mihăilă, eroul meciului Elveția – România 2-2

”Un rezultat nesperat. Nimeni nu a crezut că puteam egala. O lecție de fotbal din partea Elveției. Echipa României a crezut, mai ales în ultimele 20 de minute.

Edi Iordănescu a fost foarte inspirat că l-a introdus pe Mihăilă. Într-un fel, mă revăd în el, mereu mi-a plăcut de el. Reușim un punct incredibil. Ce contează este rezultatul. La meciul cu Kosovo, ne-a lipsit un jucător care să facă diferența.

E adevărat ca Mihăilă joacă în Italia și are un avantaj foarte mare. Mă așteptam la altceva de la anumiți jucători, dar e seara lui Mihăilă. Am avut și noroc. Dumnezeu a avut grijă de noi. Au avut o bară în ultimele minute. Bravo lor pentru că au crezut până la capăt. Mihăilă a făcut diferența, dar am avut și noroc”, a spus Răducioiu, la Prima Sport.

Reclamă

Valentin Mihăilă a răbufnit după „dubla” fabuloasă din Elveţia – România 2-2

Valentin Mihăilă a răbufnit după dubla fabuloasă din Elveţia – România 2-2. Eroul tricolorilor le-a transmis un mesaj dur şi contestarilor.

„Mă simt foarte bine, sunt fericit, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că din nou cred că am suferit o leziune musculară pe coapsa dreaptă. Nu prea mă încântă acest lucru.

Un rezultat pe care, părerea mea, îl meritam. A doua repriză am făcut o repriză foarte bună. Îmi felicit coechipierii, echipa, suporterii pe această cale pentru că ne-au susţinut până în ultimul moment. Am crezut în şansa noastră şi am reuşit să egalăm.

Reclamă 4 / 0/3

Cu o fază înainte de gol am pasat în lateral la Burcă, am simţit că mi s-a încărcat puţin muşchiul. Iar apoi, la pasa lui Moruţan şi am dat al doilea gol, înainte de gol am simţit cum m-a înţepat piciorul pe coapsă şi asta a fost.

Cred că, dacă eram bine, poate aveam noroc şi îl dădeam şi pe al treilea (n.r. a început să zâmbească). Noi am avut încredere în noi, cu toate că… majoritatea oamenilor din România nu prea au încredere în noi. Zic că suntem slabi, că e o naţională mică. Am demonstrat că… în prima repriză am jucat destul de slab, dar cu toţii ştiu că Elveţia e o forţă a Europei.

A doua repriză am prins încredere. Probabil că a doua repriză s-au mai relaxat puţin şi am prins noi aripi. Vreau să fac aşa… să dau un semn, pentru că…suntem o echipă mică, cum spun toţi… dar aveţi încredere în noi, pentru că alţii nu aveţi! Dacă aveţi alţii, de ce nu chemaţi alţii?

Credeţi în noi pentru că suntem o ţară, credeţi în noi! Dacă nu am fi noi, ar fi alţii. Vreau să aveţi încredere în noi pentru că suntem o ţară. Toţi vrem la EURO. Am auzit critici pentru că ne-am bucurat că s-a anulat golul în Kosovo. Dar ce voiaţi, să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?„, a spus Valentin Mihăilă după Elveţia – România 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și