Închide meniul

Florin Talpan, dezvăluire genială: „Din cauza procesului, nu am plecat cu prietena mea în Grecia! S-a dus singură”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 23:14

Florin Talpan, dezvăluire genială: „Din cauza procesului, nu am plecat cu prietena mea în Grecia! S-a dus singură

Florin Talpan, dezvăluire genială

Florin Talpan, într-un interviu / as.ro

  • Florin Talpan, dezvăluire genială
  • Nu a plecat în vacanţă cu prietena sa pentru a fi prezent la proces

Florin Talpana făcut o dezvăluire genială. Juristul celor de la CSA Steaua a spus că din cauza unui termen la proces, nu a mai plecat în vacanţă cu prietena lui. Mai mult, Talpan a spus că femeia a ales să plece singură în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan şi-a sacrificat şi o vacanţă cu prietena sa pentru a-i ţine piept lui Gigi Becali în procesul pentru palmares.

Florin Talpan, dezvăluire genială. Nu a plecat în vacanţă cu prietena sa pentru a fi prezent la proces

Nu. Îmi amintesc cu mare neplăcere, poate de asta mă şi motivează atât de mult dosarul acesta cu Curtea de Apel, trebuia să plec pentru că luase prietena mea să mergem într-o excursie în Grecia. Problema este că aşa s-a nimerit şi s-a pus termenul în ziua în care trebuia să plec, aveam termen cu palmaresul.

Reclamă

Şi datorită acestui lucru nu am mai plecat. A plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Şi acum avem discuţii pe chestia asta, că ai renunţat la Grecia pentru… De multe ori am reproşuri şi mi se recomandă să las mai la o parte dosarele astea.

Dar vreau să câştig palmaresul şi după aceea vom vedea ce mai facem. Dacă nu va mai fi nevoie de mine, eu sunt dispus să şi plec de acolo pentru că e prea mare mizerie”, a spus Florin Talpan pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan: „Îi pun sechestru pe casă!”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Florin Talpan. Patronul de la FCSB susţine că dacă juristul celor de la CSA Steaua nu îi va plăti o datorie în valoare de 30.000 de euro, i se va pune sechestru pe casă. De asemenea, latifundiarul din Pipera susţine că echipa sa are dreptul de a evolua pe arena din Ghencea, chiar dacă Talpan se opune acestui fapt.

Gigi Becali a intervenit, imediat după ce Florin Talpan a declarat că FCSB nu va evolua în Ghencea, cât timp el va fi juristul celor de la CSA Steaua.

„Vreau să clarific, tată, un lucru de la început. Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public, pentru că nu te poți juca cu asemenea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe? Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră contra cost pe Ghencea?

Poate să urle cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadion e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro, că o să îi trimit repede de tot banii ăștia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea, nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială, nu spune nimic?

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani pănă luni, de săptămâna viitoare voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii, voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”