Închide meniul

Florinel Coman, condamnat la închisoare cu suspendare! Fostul jucător de la FCSB trebuie să facă şi muncă în folosul comunităţii

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 9:28

Reclamă
Florinel Coman, condamnat la închisoare cu suspendare! Fostul jucător de la FCSB trebuie să facă şi muncă în folosul comunităţii

Florinel Coman, condamnat la închisoare cu suspendare! Fostul jucător de la FCSB trebuie să facă şi muncă în folosul comunităţii

Florinel Coman, în timpul meciului România - Ucraina, la EURO 2024 / Profimedia

Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare. În februarie 2021, fostul jucător al celor de la FCSB a fost oprit de agenţii de poliţie, după ce a fost surprins pe autostradă cu viteza de 165 de km/h.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina, care nu era valabil în România, şi s-a ales cu dosar penal.

Florinel Coman, condamnat la închisoare cu suspendare! Fostul jucător de la FCSB trebuie să facă şi muncă în folosul comunităţii

Potrivit gândul.ro, Florinel Coman a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare. Fostul jucător de la FCSB ar fi recunoscut că permisul de conducere era fals şi că a fost cumpărat online cu 1500 de euro.

Florinel Coman a fost condamnat pentru trei capete de acuzare: conducere fără permis, uz de fals şi complicatate la fals material în înscrisuri oficiale.

Pe lângă condamnarea cu suspendare, Florinel Coman trebuie să presteze şi 30 de zile în folosul comunităţii.

Reclamă
Reclamă

„În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)”, se arată în decizia instanței.

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la echipa naţională. Internaţionalul român e fericit.

El speră să aibă rezultate foarte bune atât cu echipa de club, cât şi cu echipa naţională. Coman a mărturisit că „era momentul” să se transfere şi el de la FCSB, după 7 ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

„Sunt bine, sunt fericit că sunt din nou aici, mă gândeam la acest lucru, sunt gata de treabă.

(n.r.: Ce a însemnat transferul pentru tine și cum esti acolo?) Sunt bine, îmi doream să fac acest pas. Venise momentul, aveam 7 ani aici. Am reușit, în cele din urmă, să îmi îndeplinesc obiectivul personal cu Steaua (n.r.: FCSB), acela de a câștiga un titlu, așa că sunt împăcat. Era clar că trebuie să fac o schimbare”, a spus Florinel Coman pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:42

VideoFotbaliştii naţionalei se bucură că au şansa să lucreze cu Mircea Lucescu! Ianis Hagi: „Mi-am îndeplinit un vis!”

20:37

Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal! Lovitura de senzație, anunțată oficial

19:50

Florin Manea ştie cum poate da lovitura Dan Şucu, după transferul ratat al lui Daniel Bîrligea: „Aşa omori tot campionatul!”

19:30

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta noul fundaș din lotul campioanei

19:25

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt! Clip spectaculos pentru fundaşul împrumutat de FCSB

19:09

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și