Închide meniul
Foto

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun! Surpriza uriaşă pentru copiii legitimaţi la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 13:54

Reclamă
Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun! Surpriza uriaşă pentru copiii legitimaţi la FCSB

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun

Jucătorii FCSB-ului le-au făcut o surpriză foarte plăcută copiilor legitimaţi la FCSB / AntenaSport

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun! Starul FCSB-ului a fost însoţit de Tavi şi Octavian Popescu, Denis Haruţ şi Alexandru Băluţă la evenimentul organizat de liderul din Liga 1 la baza din Berceni a „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toţi componenţii grupelor de copii ale FCSB-ului au primit cadouri, prezenţa jucătorilor de la echipa mare fiind o supriză foarte plăcută pentru cei mici.

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun!

Elias Charalambous a vorbit despre meciul pe care „roş-albaştrii” îl vor disputa mâine, împotriva celor de la Poli Iaşi. Poli Iaşi – FCSB e mâine, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Charalambous a precizat că îi va fi greu să îi ţină pe jucători concentraţi pentru duelul cu Poli Iaşi, dar a precizat că sărbătorile vor veni după acest meci, pe care „roş-albaştrii” îşi doresc să îl câştige.

Charalambous a spus, totodată, că nu ştie dacă Gigi Becali e Moş Crăciun pentru echipa lui, dar că finanţatorul FCSB-ului a susţinut şi va susţine în permanenţă echipa.

Reclamă

FCSB s-a distanţat la 8 puncte de CFR Cluj!

FCSB e lider în Liga 1, cu 41 de puncte obţinute în 20 de partide. În ultima etapă, FCSB a învins-o cu 3-0 pe Hermannstadt, în timp ce CFR Cluj a pierdut cu 2-1 în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cum arată clasamentul şi lupta la titlu după primele 20 de etape

  1. FCSB – 41 de puncte
  2. CFR Cluj – 33 de puncte
  3. Universitatea Craiova – 33 de puncte
  4. Rapid – 32 de puncte
  5.  Sepsi – 29 de puncte
  6. Universitatea Cluj – 29 de puncte
  7.  Farul Constanţa – 29 de puncte
  8. Hermannstadt – 28 de puncte
  9.  Petrolul – 27 d epuncte
  10. Otelul – 26 de puncte
  11. FC U Craiova – 24 de puncte
  12. FC Voluntari – 24 de puncte
  13. Poli Iaşi – 23 de puncte
  14. UTA – 23 de puncte
  15. Dinamo – 10 puncte
  16. FC Botoşani – 9 puncte

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Sepsi – CFR Cluj 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Botoșani – Mioveni LIVE SCORE (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele de start 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și