Închide meniul
Video

Florinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în „optimile” EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 22:33

Reclamă

Florinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în "optimile" EURO 2024

Colaj Instagram

Florinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în „optimile” EURO 2024. Jucătorii echipei naționale au făcut un adevărat spectacol, care a fost postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat în optimile EURO 2024 după meciul cu Slovacia, încheiat cu scorul de 1-1. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în „optimile” EURO 2024

După încheierea partidei, jucătorii echipei naționale s-au filmat în vestiar, în timp ce dansau și cântau pe manele.

Florinel Coman s-a filmat cântând alături de Denis Drăguș, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost surprins în timp ce își etala mișcările de dans, chiar dacă este accidentat!

Videoclipul postat pe Instagram s-a viralizat rapid, iar suporterii echipei naționale s-au amuzat copios, atunci când au văzut modul în care petrec jucătorii.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi a avut prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024

Gică Hagi a avut prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. „Regele fotbalului românesc” a fost prezent la Frankfurt şi a aplaudat performanţa tricolorilor. Fiul său, Ianis Hagi, a contribuit la remiza cu Slovenia. A scos penalty-ul din care a marcat Răzvan Marin.

Naţionala României a câştigat Grupa E de la EURO 2024. Tricolorii au obţinut patru puncte şi şi-au asigurat prezenţa în optimile de finală. De 24 de ani aşteptau românii astfel de performanţă.

„Echipa a jucat, câştigă calificări, trofee. Echipa a jucat bine, după care fiecare poate să iasă în evidenţă.

Reclamă

Încredere mare, eu cred că ei de acum încolo pot să facă orice. Au arătat-o, poate ne trebuie puţin mai mult curaj. Ei pot juca şi mai bine.

N-am zis 100% că ajungem în semifinale, s-a interpretat. Publicul a arătat că e fantastic, cu ei, cu staff-ul, sperăm să trecem.

Facem parte cu toţii, suntem cu toţii acolo, toate echipele aduc jucători la naţională. Ăsta e scopul, să îi descoperim pe cei care joacă.

Nu există slabă, echipe foarte bune (n.r. despre viitoarea adversară). Aţi văzut Slovacia e echipă foarte bună. Important e să continuăm credem că putem„, a declarat Gică Hagi la Pro TV.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:43

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat „lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

15:21

Rafael van der Vaart, avertisment înainte de România – Olanda! Care sunt vedete care le pot pune probleme tricolorilor

15:12

VIDEOOliver Bearman a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei! Marea cursă, duminică (11:00; AntenaPLAY)

15:01

„România e adversarul ideal!” Olandezii nu se tem de tricolorii lui Edi Iordănescu înainte de „optimile” EURO 2024!

14:42

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și