Închide meniul

Fost jucător din NFL, găsit mort în propriul apartament, la 38 de ani

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2022, 18:13

Fost jucător din NFL, găsit mort în propriul apartament, la 38 de ani

Marion Barber a fost vedetă în NFL în anii 2000

Marion Barber, în timpul unui meci în NFL / Profimedia

Marion Barber a murit la 38 de ani

 

 

Fostul jucător din NFL Marion Barber a murit, miercuri, la vârsta de 38 de ani. Poliția din Frisco, Texas, i-a găsit cadavrul în propriul apartament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barber a fost vedetă la echipa Dallas Cowboys în anii 2000. Cauza morții nu a fost anunțată. Viața lui Barber după ce s-a retras din activitate a fost marcată de probleme.

Marion Barber a murit la 38 de ani

Apropiații și-au făcut griji în ultima vreme pentru sănătatea mintală a lui Barber și din cauza conflictelor pe care acesta le-a avut cu poliția, anunță npr.org

Reclamă

Printre cei care deplâng moartea lui Marion Barber se numără fostul său coechipier Dez Bryant, care a spus vara trecută că nu mai poate să-l vadă pe Barber jucând fotbal american, știind problemele cu care s-a confruntat după cariera în NFL.

„Odihnește-te în pace, Marion Barber! Fie ca Dumnezeu să-ți odihnească sufletul”, a spus Bryant pe Twitter. Într-un videoclip, el i-a îndemnat pe sportivi să aibă grijă de ei înșiși, menționând decesele foștilor jucători NFL precum Demaryius Thomas și Vincent Jackson – care, la fel ca și Barber, au decedat până să împlinească 40 de ani.

Reclamă

SUA, zguduită de „masacrul din Texas”

Steve Kerr, antrenorul lui Golden State Warrios, a avut un discurs manifest la adresa conducătorilor din SUA, după ce 21 persoane au murit într-un atentat la o școală din Texas.

Un tânăr de 18 ani a intrat înarmat într-o școală primară din Texas, marți, și a tras la întâmplare în copii și profesori. În urma atentatului, 19 elevi și doi adulți și-au pierdut viața.

Reclamă 4 / 0/3

„În ultimele 10 zile, am avut oameni în vârstă de culoare uciși într-un supermarket din Buffalo, am avut asiatici uciși în California de Sud, acum avem copii uciși la școală. Când o să facem ceva? Am obosit să mă trezesc dimineața și să fiu nevoit să ofer condoleanțe familiilor devastate de tragediile acestea. Sunt sătul de momentele de reculegere. Ajunge!

Există 50 de senatori în acest moment care refuză să voteze H.R. 8, care este o regulă de verificare a antecedentelor pe care Camera a adoptat-o ​​acum câțiva ani. Stă acolo de doi ani. Există un motiv pentru care nu o vor vota: să păstreze puterea.

Steve Kerr: „Puneți dorința de putere mai presus de viețile copiilor noștri?”

Sunt satul. M-am săturat. O să ne jucăm meciul în seara asta. Dar vreau ca fiecare persoană de aici, fiecare persoană care ascultă asta, să se gândească la propriul său copil sau nepot, mamă sau tată, soră, frate. Cum te-ai simți dacă ți s-ar întâmpla așa ceva?

Vă întreb pe toți senatorii care refuză să facă ceva în legătură cu violența, cu împușcăturile din școli și din supermarketuri. Vă întreb: Aveți de gând să puneți propria dorință de putere mai presus de viețile copiilor noștri, ale bătrânilor noștri și ale credincioșilor noștri? Pentru că așa se pare. Patetic!”, a spus Steve Kerr, la conferința de presă dinaintea următorului meci al lui Golden State Warriors.

Atacatorul, Salvador Ramos, de 18 ani, a fost ucis după intervenția polițiștilor. Înaite de atacul brutal, Salvador Ramos şi-ar fi împuşcat bunica, aflată în stare critică, în spital.

Cu trei zile înaintea atacului, tânărul a postat pe un cont de Instagram fotografiile a două arme de tip AR15.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alte sporturi • 12 feb., 14:55
Super Bowl 2023! Toate detaliile despre show-ul din finala NFL
Tom Brady și Ilie Dumitrescu
Alte sporturi • 2 feb., 19:32
Tom Brady, salariu de nabab ca analist TV! Va câștiga de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu
Tom Brady, în timpul unui meci de NFL
Alte sporturi • 1 feb., 20:15
Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL: „Când m-am trezit, m-am gândit la asta”
Damar Hamlin a primit îngrijiri medicale pe teren
Alte sporturi • 6 ian., 10:24
Damar Hamlin s-a trezit după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci din NFL. Prima întrebare pe care le-a pus-o medicilor
Dwayne Haskins a decedat la vârsta de 24 de ani
Alte sporturi • 10 apr., 9:47
Tragedie în sport! Dwayne Haskins a fost lovit mortal de un camion, în timp ce traversa o autostradă. Starul din NFL avea numai 24 de ani