Închide meniul

Fostul adversar al României a fost jefuit! Dramă pentru fotbalistul lui Olympique Marseille

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 21:43

Reclamă
Fostul adversar al României a fost jefuit! Dramă pentru fotbalistul lui Olympique Marseille

Fostul adversar al României a fost jefuit

Matteo Guendouzi, în meciul cu România U21, de la EURO 2019

Fostul adversar al României a fost jefuit. Un fotbalist de la Olympique Marseille a primit o veste teribilă imediat după ce partida amicală cu Bayer Leverkusen s-a terminat. Hoții au pătruns în casa acestuia chiar în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul în cauză este Matteo Guendouzi, care a fost adversarul naționalei U21 în cadrul EURO 2019. Acesta a jucat 90 de minute în partida dintre „tricolorii mici” și selecționata similară a Franței, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Fostul adversar al României a fost jefuit! Soția fotbalistului se afla în casă, în momentul jafului

Casa lui Guendouzi a fost jefuită în timpul în care fundașul juca în partida amicală cu Bayer Leverkusen, câștigată de „OM” cu scorul de 2-1. Potrivit thesun.co.uk, hoții ar fi spart un geam din dormitorul fotbalistului, loc prin care au pătruns în casa acestuia. Acesta a primit vestea chiar la finalul meciului, iar în momentul în care a auzit teribila veste și-a pus mâinile în cap.

 

Reclamă

Conform sursei citate anterior, cel mai important bun pe care hoții l-au furat este un ceas în valoare de 200.000 de lire sterline, aproximativ 230.000 de euro. Soția fotbalistului de 24 de ani se afla în casă în momentul în care geamul a fost spar, iar, speriată, a ieșit afară și a sunat la poliție. Echipajul a ajuns rapid, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Guendouzi și soția sa locuiesc în Cassis, un resort pe coasa Mării Mediterane, aproape de orașul Marseille. În acea zonă locuiesc mai mulți fotbaliști care sunt legitimați la „OM”, iar francezul în vârstă de 24 de ani nu a fost singurul fotbalist care a fost jefuit. În luna ianuarie a acestui an, casa lui Sead Kolasinac a fost ținta hoților.

Matteo Guendouzi a ajuns la Olympique Marseille în vara anului 2021, sub formă de împrumut, de la Arsenal. Totuți, datorită evoluțiilor bune, în vara anului trecut a fost cumărat definitiv de francezi, în schimbul sumei de 11 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută la Marseille, fotbalistul a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere 19 pase decisive în 99 de partide jucate. În prezent este cotat la 25 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru PSG, Lorient, Hertha Berlin și Arsenal.

Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris! Hoţii au intrat peste ei în casă şi i-au legat

Gianluigi Donnarumma şi logodnica sa, bătuiţi şi jefuiţi la Paris. Portarul şi logodnica sa au reuşit să scape, după ce au fost legați în propria casă şi să ajungă la un hotel din apropiere, în stare de şoc. Staff-ul hotelului a anunţat imediat poliţia, iar cei doi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Portarul de 24 de ani a prezentat „răni uşoare”.

Sursa mai sus menţionată anunţă că hoţii au părăsit casa lui Donnarumma cu bunuri de aproape 500.000 de euro, lucru neconfirmat până acum de autorităţile franceze, careu au anunţat că „evaluarea este încă în curs”.

Organele de anchetă ale poliţiei judiciare pariziene îi caută pe autorii jafului.

Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, ar trebui să plece sâmbătă cu campioana din Ligue 1 în Japonia, acolo unde parizienii îşi încep turneul de pregătire din această vară, înaintea noului sezon.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și