Închide meniul

Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru prima oară după ce a fost jefuit: „Au fost momente de teroare”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2023, 16:34

Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru prima oară după ce a fost jefuit: „Au fost momente de teroare

Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru prima oară după ce a fost jefuit

Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG / Profimedia

Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru prima oară după ce a fost jefuit. Portarul lui PSG a trăit clipe de coşmar în urmă cu două nopţi, atunci când a fost jefuit în propria casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Donnarumma se afla alături de iubita sa, iar hoţii l-au legat şi i-au furat lucruri în valoare de 500.000 de euro. Italianul a fugit alături de iubita sa într-un hotel din apropiere, iar staff-ul hotelului a anunţat poliţia. În acest moment, organele de anchetă îi caută pe cei care l-au jefuit pe Donnarumma.

Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru prima oară după ce a fost jefuit: „Au fost momente de teroare”

La doar două zile de la nefericitul eveniment, Gianluigi Donnarumma a vorbit despre clipele de coşmar, fără să povestească în lux de amănunt, deoarece ancheta este în desfăşurare:

„Să te trezeşti cu oameni la tine în casă la 3 dimineaţa este cel mai groaznic sentiment pe care îl poţi avea.

Am fost imobilizat, iar Alessia a fost forţată să să le dea tot ce aveam valoros în casă. Nu pot da prea multe detalii, deoarece este o investigaţie în desfăşurare. Acum mă îndrept către poliţie pentru a le explica tot ce s-a întâmplat. În aceastî dimineaţă, eu şi logodnica mea am plecat de acasă pentru ca investigaţia să se desfăşoare normal, noi vom sta la hotel.

Reclamă

Frica a fost foarte mare, dar m-am temut mai mult că i se poate întâmpla ce Alessiei. Eram legat, nu puteam face nimic. Nici nu vorbesc franceza foarte bine şi era dificil să le explic acelor oameni unde se aflau toate lucrurile.

Iar Alessia, care încă este speriată, a fost cu ei. Au fost momente de teroare, mai ales pentru ea. Îmi era frică pentru ea, că poate păţi ceva”, a declarat Gianluigi Donnarumma, potrivit footbal-italia.net.

Dan Petrescu şi Jeonbuk, amical de lux cu PSG

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, va disputa un amical de lux cu PSG, în această vară. Anunţul oficial a fost făcut chiar de campioana Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a semnat cu Jeonbuk în această vară, după despărţirea de CFR Cluj. „Bursucul” are o serie de cinci meciuri fără înfrângere, în Coreea de Sud.

PSG a anunţat că va ajunge în Coreea de Sud, graţie turneului de pregătire din această vară. Campioana Franţei va disputa un meci amical cu Jeonbuk pe 3 august, la Busan.

„Paris Saint-Germain își prelungește turneul de vară cu un meci istoric în Coreea de Sud. Paris Saint-Germain se va deplasa în Coreea de Sud pentru prima dată în istoria sa, pe 2 și 3 august, pentru a se întâlni cu fanii coreeni și pentru a înfrunta vicecampioana Coreei, Jeonbuk Hyundai, pe 3 august, pe Stadionul Principal Busan Asiad din orașul Busan, în cadrul Coupang Play Series”, se arată în anunţul postat de PSG, pe contul oficial de Facebook.

Până la partida cu PSG, Jeonbuk se va duela vineri cu Pohang, în campionat. Pentru trupa lui Dan Petrescu urmează o scurtă perioadă de pauză, până la confruntarea amicală de lux cu PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și