Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam, fascinat de jocul FCSB-ului: „N-am mai crezut asta! Cred că CFR are o problemă acum!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 15:55

Helmut Duckadam, fascinat de jocul FCSB-ului: N-am mai crezut asta! Cred că CFR are o problemă acum!”

FCSB

Jucătorii FCSB-ului / Profimedia

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, s-a declarat fascinat de jocul FCSB-ului, după ce a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al ilfovenilor a fost semnat de Marcelo Lopes.

Helmut Duckadam, fascinat de jocul FCSB-ului

Helmut Duckadam a avut numai cuvinte de laudă la adresa FCSB-ului, fiind fascinat de jocul practicat în ultima perioadă. Totodată, acesta este de părere că trupa lui Mihai Pintilii este cea mai în formă echipă din campionat, la ora actuală.

„La ora actuală, FCSB este cea mai în formă echipă. M-a surprins Farul că n-a reușit să marcheze la Pitești. Dacă FCSB o ține așa, cu siguranță are șanse mari la campionat, ceea ce, la un moment dat, n-am mai crezut.

Cred că CFR are o problemă acum. Cu jocurile astea în Europa, se aglomerează puțin și s-ar putea ca atmosfera să nu fie foarte bună după două înfrângeri la rând. Depinde foarte mult, pentru moralul lor, ce vor face la meciul cu Lazio. Dacă vor pierde, va apăsa, în continuare, moralul echipei.

Reclamă

Nu joacă nici Dan Petrescu, nici Neagoe, aici este vorba despre jucători, ei joacă. Tu doar le spui ce să facă. Ei, dacă nu pun în practică ceea ce le ceri… E vorba de forma și valoarea jucătorilor. Întotdeauna am spus că FCSB are cei mai valoroși jucători, dar n-are echipă. Însă, în ultima perioadă, se pare că are și echipă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Helmut Duckadam, declarație spumoasă despre Malcom Edjouma

„Eroul se la Sevilla” a vorbit și despre Malcom Edjouma, cel care a marcat o dublă în meciul de la Voluntari.

„FCSB a fost clar mai bună. A avut emoții la final, tot datorită lor. Singuri și-au făcut meciul greu. Dar nu putem contesta victoria și cele trei puncte pe care le-a obținut FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Este omul momentului (n.r. Malcom Edjouma) la FCSB. Mă bucur că aduce un plus la mijloc și sigur că asta este foarte bine pentru FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off.

(n.r. după golul marcat etapa trecută, Gigi Becali a spus că Edjouma valorează două milioane de euro, Acum, cât valorează?) Nu-i un litru de lapte, să spui că valorează cinci sau zece lei (n.r. râde). E o chestie de cerere și ofertă. El poate să valoreze două milioane, dar, dacă cineva are nevoie de el, poate să ofere și cinci. Sau, dacă nu ai nevoie de el, poate să valoreze două milioane. E vorba de cerere și ofertă.

Cred că niciun jucător din România, la ora actuală, nu poate să evolueze la un club mare, faptul că se poate transfera… aia este altceva. Edjouma este un jucător foarte bun, dar să nu uităm că joacă în campionatul României. El este util pentru echipă, dar, din păcate, avem campionatul pe care îl avem… două, trei, patru jocuri, pe sezon, foarte bune, în rest, este un campionat modest”, a mai spus Helmut Duckadam.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și