Închide meniul
Foto

Fotografii de senzaţie ale soţiei unui fost lider mondial din golf! Imagini incendiare din ziua nunţii

Publicat: 13 octombrie 2022, 18:23

Reclamă
Fotografii de senzaţie ale soţiei unui fost lider mondial din golf! Imagini incendiare din ziua nunţii

Soţia unui fost lider mondial din golf, apariţie virală în ziua nunţii

Jena Sims, în ziua nunţii cu Brooks Koepka/ Instagram Jena Sims

Fotografii de senzaţie ale soţiei unui fost lider mondial din golf, chiar din ziua nunţii. Jena Sims, partenera lui Brooks Koepka, s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă, înainte de a îmbrăca rochia de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jena Sims şi Brooks Koepka formează un cuplu din 2017, însă în această vară, au decis să se căsătorească, pe o insulă exotică.

Fotografii de senzaţie ale soţiei unui fost lider mondial din golf

Jena Sims a postat pe reţelele sociale fotografii din ziua nunţii. Modelul în vârstă de 33 de ani a fost surprinsă cu puţin timp înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Aceasta s-a afişat în lenjerie intimă albă, de culoarea rochiei.

Postarea Jenei Sims a strâns peste 15.000 de aprecieri din partea fanilor. Chiar fostul lider mondial WTA, Caroline Wozniacki, şi-a arătat aprecierea pentru frumoasa actriţă şi model, comentându-i la fotografii.

În fotografiile postate de Jena Sims din ziua nunţii apare şi fostul lider mondial din golf, Brooks Koepka. Acesta a fost fotografiat tot în lenjerie intimă, având cuvântul „Mire” inscripţionat pe spate.

Reclamă
Reclamă

Georgina Rodriguez şi-a făcut un alt tatuaj. Imaginile virale postate de partenera lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, soţia lui Cristiano Ronaldo, şi-a făcut un nou tatuaj. Imaginea a fost postată pe contul oficial de Instagram, unde a fost apreciată de milioane de oameni.

Georgina Rodriguez a postat o serie de fotografii pe conturile oficiale, unde se poate observa noul tatuaj. Este al treilea făcut de soţia starului lusitan, precedentele fiind realizate în urmă cu o lună.

Georgina Rodriguez şi-a tatuat pe mână cuvântul „mama”, iar milioane de fani au apreciat acest fapt. Primul tatuaj reprezintă un înger care îmbrăţişează o inimă, fapt care face referire la momentul tragic prin care cuplul a trecut, atunci când şi-au pierdut un copil.

Reclamă

Ulterior, modelul argentinian a avut o dovadă de iubire pentru Cristiano Ronaldo, tatuându-şi iniţialele lor, alături de o inimă. La postarea referitoare la acest tatuaj, Georgina a transmis şi mesajul „Pe piele, în suflet şi în inimă”.

Cristiano Ronaldo are cinci copii, doi dintre ei alături de Georgina Rodriguez. Ceilalţi trei, Cristiano jr. şi gemenii Mateo şi Eva, au fost născuţi de mame surogat.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și