Închide meniul

Fraţii Klitschko, mesaj de luptă: „Rusia, înfruntă realitatea şi du-te acasă!”. Ce au transmis în ziua în care se împlineşte un an de război în Ucraina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2023, 17:14

Fraţii Klitschko, mesaj de luptă: „Rusia, înfruntă realitatea şi du-te acasă!. Ce au transmis în ziua în care se împlineşte un an de război în Ucraina

Vitali Klitschko şi Vladimir Klitschko, mesaje după un an de război

Vitali Klitschko şi Vladimir Klitschko, pe frontul din Ucraina / Instagram

Fraţii Klitschko au transmis un mesaj de luptă în ziua în care se împlineşte un an de de război în Ucraina. Foştii campioni mondiali la categoria grea au ţinut să îi asigure pe militarii ruşi că nu au nicio şansă să iasă victorioşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primar al Kievului, Vitali Klitschko şi-a amintit ce s-a întâmplat pe 24 februarie 2022. I-a felicitat pe ucraineni pentru modul în care au apărat Capitala.

Fraţii Klitschko, mesaj de luptă la un an după startul războiului din Ucraina

Prieteni! De un an trăim într-o nouă realitate. Tragic și epuizant din punct de vedere psihologic. Dar luptăm, credem în noi și în țara noastră. Prin urmare, vom depăși totul și vom câștiga.

Acum un an, soluția Rusiei de a declanşa acest război barbar părea ireală majorităţii ucrainenilor. Dar Capitala se pregătea pentru un posibil scenariu. Au fost voluntari care au devenit rândurile apărării teritoriale, armata noastră a ajutat la protejarea și menținerea Capitalei.

Infrastructura critică a orașului a funcționat, în ciuda bombardamentelor și a unei amenințări reale de lupte de stradă. Spitalele primeau răniții din suburbiile unde s-au dus lupte crâncene. Au funcționat magazinele alimentare și farmaciile. Oamenii de afaceri din Kiev au oferit sprijin celor care aveau nevoie„, a scris Vitali Klitschko pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Uneori, un an pare o eternitate. Plin de tragedie. Forţă de neegalat. Voinţă nestăpânită. Rusia, înfruntă realitatea şi du-te acasă! Slavă eroilor„, a reacţionat şi fratele lui, Vladimir Klitschko.

Reclamă 4 / 0/3

Andriy Shevchenko cere susţinere pentru ucraineni

Andriy Shevchenko, cel mai bun marcator din istoria naţionalei Ucrainei, a rememorat prin ce a trecut pe 24 februarie 2022. Mărturiile fostului atacant sunt emoţionante.

Îmi amintesc, cu adevărat, fiecare secundă din acea dimineață pentru că nu o pot uita. Mai ales telefonul primit de la mama, care era supărată. A început să plângă și mi-a spus că războiul a început. Probabil a fost cel mai dificil moment din viața mea. Am auzit atunci o veste atât de proastă, ceva de care ne temeam cu toții.

Îmi amintesc că a avut loc un atac puternic cu rachete asupra Kievului și a întregii Ucraine, care a dezactivat complet sistemul de alimentare cu energie. Nu mi-am văzut niciodată țara mea, orașul meu Kiev, fără electricitate. Dar reacția oamenilor a fost foarte puternică. S-au unit și mai mult și au început să se ajute reciproc.

Sunt foarte mândru de sportivii ucraineni, care au fost în țară. Mulți au intrat în armată, au început să lupte pentru Ucraina, să apere ţara. Și mulți sportivi, fiind în străinătate, nu au uitat niciodată de Ucraina.

Marea Britanie ajută în mod constant, strânge fonduri și este uimitor. A fost una dintre primele țări care a oferit azil ucrainenilor și a oferit sprijin de stat. Foarte puternică a fost și reacția societății sportive. Rușii și belarușii urmau să fie interziși de la orice competiție încă de la începutul războiului. Trebuie să continuăm să facem presiuni asupra guvernului rus pentru a pune capăt războiului”, a spus Andriy Shevchenko, potrivit sport.ua.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și