Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko, devastat! Primarul din Kiev a confirmat decesul: „Veșnică amintire pentru tine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2022, 17:42

Vitali Klitschko, devastat! Primarul din Kiev a confirmat decesul: „Veșnică amintire pentru tine!”

Vitali Klitschko este primarul orașului Kiev

Vitali Klitschko, devastat după decesul comandantului Oleg Kutsin / Instragram Vitalia Klitschko

Vitali Klitschko s-a arătat complet devastat după ultima veste tragică venită din Ucraina. Primarul din Kiev a confirmat decesul lui Oleg Kutsin, unul dintre oamenii importanți din armata ucraineană care luptă de 119 zile cu invadatorul rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko și-a luat rămas bun de la Oleg Kutsin, comandatul batalionului Carpathian Sich. Acesta și-a pierdut viața în timpul bătăliei de la Izum, pe 19 iunie.

Vitali Klitschko, devastat! Primarul din Kiev a confirmat decesul comandantului ucrainean Oleg Kutsin

Kutsin a fost înmormântat miercuri, în prezența lui Vitali Klitschko, care s-a arătat extrem de afectat.

Fostul campion mondial la box, devenit primar al Kievului, a transmis un mesaj pentru a-i cinsti memoria comandantului care și-a dat viața pentru a-și apăra țara în fața armatei lui Vladimir Putin.

„Slavă, onoare și veșnică amintire pentru eroii care au murit pentru libertatea și independența Ucrainei.

Reclamă

Astăzi, pe Maidan, și-au luat rămas bun de la comandantul batalionului Carpathian Sich (batalionul 49 separat al Forțelor Armate ale Ucrainei), adjunctul conducătorului gărzii municipale a capitalei, Oleg Kutsin. A apărat Ucraina în 2014 în Donbass și a luptat pe aeroportul din Donețk.

El a mers să ne apere statul din primele zile ale invaziei la scară largă a barbarilor ruși, din 2022. Ofițer curajos și adevărat, cu principii și mentor al luptătorilor… Oleg a murit în luptă în direcția Izum.

Veșnică amintire pentru tine, Olezh! Glorie Ucrainei! Slavă eroilor săi!”, a fost mesajul lui Vitali Klitschko, pe contul de Instagram, în a 119-a zi de război.

Reclamă 4 / 0/3

Vitali Klitschko spune că ruşii mor pentru ambiţia lui Vladimir Putin

În urmă cu câteva zile, fostul campion mondial la box la categoria grea a asistat la înmormântarea unui cunoscut activist anticorupţie în vârstă de 24 de ani, Roman Ratuşni, ucis la Izum, în regiunea Harkov, pe 9 iunie.

Primarul Vitali Klitschko, care a câştigat milioane de fani în întreaga lume în timpul lungii sale cariere record, a spus că liderul rus distruge milioane de vieţi atât în ​​Ucraina, cât şi în propria sa ţară.

Este o tragedie şi pentru ruşi şi pentru Federaţia Rusă. Oamenii nu înţeleg asta acum, dar sunt sigur că îşi vor da seama foarte curând de realitate. Ruşii mor – pentru ce? Ambiţia lui Putin?„, a mai spus el.

Primarul s-a numărat printre sutele de îndoliaţi care i-au adus un omagiu Ratuşni – care a devenit figură importantă în timpul protestelor pro-democraţie din 2013 împotriva fostului guvern ucrainean pro-Moscova.

Klitschko a vorbit şi despre condiţiile de pace cu Rusia

Vitali Klitschko a mai spus că vor fi negocieri de pace doar în momentul în care soldaţii ruşi vor părăsi teritoriul Ucrainei.

Reclamă

Rușii au vorbit despre „Hai să găsim un compromis”. Să găsim o soluție’. Despre ce vorbesc ei? Care compromis? A da rușilor părți din teritoriul ucrainean nu este un compromis.  

Sunt mai mult decât sigur că vom fi gata să vorbim cu rușii despre un compromis. Dacă ultimul soldat rus a părăsit Ucraina, va fi timpul să vorbim, dar nu încă. Rușii trebuie să plece din patria noastră”, e mesajul lui Vitali Klitschko pentru ruşii lui Vladimir Putin.

Recomandări
  • Vitali Klitschko, devastat
  • Primarul din Kiev a confirmat decesul comandantului Oleg Kutsin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și