Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko, devastat! Primarul din Kiev a confirmat decesul: „Veșnică amintire pentru tine!”

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2022, 17:42

Vitali Klitschko, devastat după decesul comandantului Oleg Kutsin

Vitali Klitschko, devastat după decesul comandantului Oleg Kutsin / Instragram Vitalia Klitschko

Vitali Klitschko s-a arătat complet devastat după ultima veste tragică venită din Ucraina. Primarul din Kiev a confirmat decesul lui Oleg Kutsin, unul dintre oamenii importanți din armata ucraineană care luptă de 119 zile cu invadatorul rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko și-a luat rămas bun de la Oleg Kutsin, comandatul batalionului Carpathian Sich. Acesta și-a pierdut viața în timpul bătăliei de la Izum, pe 19 iunie.

Vitali Klitschko, devastat! Primarul din Kiev a confirmat decesul comandantului ucrainean Oleg Kutsin

Kutsin a fost înmormântat miercuri, în prezența lui Vitali Klitschko, care s-a arătat extrem de afectat.

Reclamă

Fostul campion mondial la box, devenit primar al Kievului, a transmis un mesaj pentru a-i cinsti memoria comandantului care și-a dat viața pentru a-și apăra țara în fața armatei lui Vladimir Putin.

„Slavă, onoare și veșnică amintire pentru eroii care au murit pentru libertatea și independența Ucrainei.

Reclamă

Astăzi, pe Maidan, și-au luat rămas bun de la comandantul batalionului Carpathian Sich (batalionul 49 separat al Forțelor Armate ale Ucrainei), adjunctul conducătorului gărzii municipale a capitalei, Oleg Kutsin. A apărat Ucraina în 2014 în Donbass și a luptat pe aeroportul din Donețk.

El a mers să ne apere statul din primele zile ale invaziei la scară largă a barbarilor ruși, din 2022. Ofițer curajos și adevărat, cu principii și mentor al luptătorilor… Oleg a murit în luptă în direcția Izum.

Veșnică amintire pentru tine, Olezh! Glorie Ucrainei! Slavă eroilor săi!”, a fost mesajul lui Vitali Klitschko, pe contul de Instagram, în a 119-a zi de război.

Reclamă

Vitali Klitschko spune că ruşii mor pentru ambiţia lui Vladimir Putin

În urmă cu câteva zile, fostul campion mondial la box la categoria grea a asistat la înmormântarea unui cunoscut activist anticorupţie în vârstă de 24 de ani, Roman Ratuşni, ucis la Izum, în regiunea Harkov, pe 9 iunie.

Primarul Vitali Klitschko, care a câştigat milioane de fani în întreaga lume în timpul lungii sale cariere record, a spus că liderul rus distruge milioane de vieţi atât în ​​Ucraina, cât şi în propria sa ţară.

Este o tragedie şi pentru ruşi şi pentru Federaţia Rusă. Oamenii nu înţeleg asta acum, dar sunt sigur că îşi vor da seama foarte curând de realitate. Ruşii mor – pentru ce? Ambiţia lui Putin?„, a mai spus el.

Primarul s-a numărat printre sutele de îndoliaţi care i-au adus un omagiu Ratuşni – care a devenit figură importantă în timpul protestelor pro-democraţie din 2013 împotriva fostului guvern ucrainean pro-Moscova.

Klitschko a vorbit şi despre condiţiile de pace cu Rusia

Vitali Klitschko a mai spus că vor fi negocieri de pace doar în momentul în care soldaţii ruşi vor părăsi teritoriul Ucrainei.

Reclamă

Rușii au vorbit despre „Hai să găsim un compromis”. Să găsim o soluție’. Despre ce vorbesc ei? Care compromis? A da rușilor părți din teritoriul ucrainean nu este un compromis.  

Sunt mai mult decât sigur că vom fi gata să vorbim cu rușii despre un compromis. Dacă ultimul soldat rus a părăsit Ucraina, va fi timpul să vorbim, dar nu încă. Rușii trebuie să plece din patria noastră”, e mesajul lui Vitali Klitschko pentru ruşii lui Vladimir Putin.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Fraţii Klitschko au transmis un mesaj de luptă
Extra • 24 feb., 17:14
Fraţii Klitschko, mesaj de luptă: „Rusia, înfruntă realitatea şi du-te acasă!”. Ce au transmis în ziua în care se împlineşte un an de război în Ucraina
Explozie pe Podul Crimeei
Diverse • 8 oct., 17:51
FOTO
Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor
FIGHT • 21 aug., 14:07
Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce ucraineanul Usyk l-a învins pe Joshua: „Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi! Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi!”
Vladimir Putin, în timpul unui eveniment
Diverse • 13 iul., 8:56
Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin! Dezvăluire incredibilă despre ce vrea de fapt liderul de la Kremlin
Vladimir Putin
Diverse • 10 iul., 9:13
FOTO
Vladimir Putin va mai avea un copil la 70 ani. Ce l-a anunţat amanta cu 30 de ani mai tânără. Vestea momentului, care l-a înfuriat pe liderul de la Kremlin
Ultimele știri
14:31 FotoCum arată Ilie Dumitrescu, la bustul gol, la 54 de ani! Imagini virale din luxul din Dubai: „Tăticul la fiţe” 14:00 Nicolae Stanciu, detalii incendiare după scandalul de la România – Kosovo. „Trebuia să ieșim de pe teren de vreo 30-40 de ori” 13:54 2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, e live, în AntenaPLAY, azi, de la ora 20:30 13:52 Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos, sub privirile lui Neymar: „Cosmin Contra mi-a strigat de pe margine!” 13:08 Palermo – Cosenza LIVE VIDEO (21:30), exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuţ Nedelcearu e neînvinsă în Serie B 13:03 FotoSoţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist: „Româncele şi-ar dori să fie cu negrul meu!” 13:01 Julian Nagelsmann, noul selecţioner al Germaniei 12:50 Martin Odegaard şi-a prelungit contractul cu Arsenal 12:41 Andy Murray vrea la Jocurile Olimpice din 2024: „Ar fi a cincea mea prezenţă” 12:18 Cum a reacţionat Mihai Stoica, după mesajele rasiste primite de Joyskim Dawa: „Prea cred unii că pot scrie orice!” Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE