Închide meniul
EXCLUSIV

Gabi Balint, mândru că poartă numele lui Pele. ”S-a dus cel mai mare fotbalist din istorie”. Ce mesaj special a primit de la starul brazilian

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 22:10

Reclamă
Gabi Balint, mândru că poartă numele lui Pele. ”S-a dus cel mai mare fotbalist din istorie”. Ce mesaj special a primit de la starul brazilian

Gabi Balint, invitatul lui Dan Pavel

Gabi Balint, la AS.ro LIVE

Gabi Balint e mândru că poartă numele lui Pele. Gavrilă Pele Balint a dezvăluit ce mesaj special a primit în trecut de la ”Regele Fotbalului”, cu ajutorul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint a primit numele Pele de la tatăl său, un mare pasionat al fotbalului, care l-a iubit de asemenea pe brazilianul care a decedat la 82 de ani.

Gabi Balint, mândru că poartă numele lui Pele

”Cum poți să primești vestea unui deces, mai ales dacă e vorba de cel mai mare jucător din istoria fotbalului, al cărui nume îl port și eu? M-a întristat, mă așteptam că se va întâmpla, pentru că știam că era în spital. Semnele cate veneau de acolo nu erau bune.

Din păcate, s-a dus cel mai mare fotbalist. Tata și-a dorit foarte mult ca fiul lui să fie fotbalist și uite că până la urmă s-a întâmplat. Mi-a insuflat microbul ăsta și datorită muncii lui am ajuns fotbalist. M-am îndrăgostit de fotbal și îmi doream să devin un Pele mai mic.

Erau puține imagini când eram mic. L-am văzut în 1970 când s-a bucurat după finală, când l-au ridicat pe brațe. Mi-a rămas întipărită imaginea. Pele pentru mine a însemnat mult, eram mic când s-a retras. Când am ajuns la Steaua, Iordănescu îmi spunea Pele.

Reclamă

Mă deranja, era un prenume prea mare pentru mine, dar acum sunt mândru că l-am purtat și îl port în continuare. Sunt mândru că am făcut ceva în fotbal. Am autograf de la el, mi l-a adus Hagi. Hagi s-a văzut cu el în Elveția. ”Din partea lui Pele pentru Pele, cu drag”, asta mi-a scris în spaniolă”, a spus Balint, pentru Antena Sport.

Reacția lui Kylian Mbappe după ce Pele a murit: ”Regele fotbalului ne-a părăsit”

Reacția lui Kylian Mbappe după ce Pele a murit a venit imediat, fiind cunoscută relația de prietenie dintre cei doi. Mbappe a reacționase și când aflase, în timpul Mondialului din Qatar că ”Regele” se află într-o situație critică.

După CM 2022, Mbappe a egalat numărul de goluri marcate de Pele la turneele finale mondiale, fiecare având câte 12 reușite. Miroslav Klose deține recordul de 16 reușite.

Reclamă 4 / 0/3

”Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea lui nu va fi uitată niciodată. RIP King”, este mesajul lui Mbappe, care a atașat și o poză cu cei doi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și