Închide meniul

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat! Ce s-a întâmplat când l-au văzut fanii. „Domnule antrenor, sunt beat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 15:20

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat! Ce s-a întâmplat când l-au văzut fanii. „Domnule antrenor, sunt beat

Reacţie conducerii Concordiei Chiajna, după ce Gabi Tamaş a venit beat la antrenament

Gabi Tamaş, în timpul unui eveniment / Hepta

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat. Incidentul a avut loc în perioada în care fundaşul ajuns la 39 de ani evolua în Israel (2017 – 2019). Atunci, antrenorul lui Hapoel Haifa l-a lăsat să evolueze într-un meci, chiar dacă acesta nu îşi revenise după o noapte lungă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În Israel. Toată lumea mi-a spus că sunt suspendat, așa că am ieșit în oraș cu fanii. Dimineața, pe la 9, mă tot suna antrenorul. Eu vedeam că mă sună, mă sună. Eram avariat mai serios și am închis telefonul.

În bloc cu mine mai stăteau doi colegi și antrenorul l-a sunat pe unul să-i spună să mă trezească, voia să vorbim. Am vorbit și mi-a zis: “Nu ești suspendat, poți să joci!”. I-am zis: “Domnule antrenor, sunt beat! M-am culcat o oră”. El: “Nu-i nimic. Și beat joci mai bine!”. I-am zis să mă lase două-trei ore.

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat

Un duș. Nu pot să-ți spun (n.r. – ce a făcut în cele două-trei ore), am tabieturile mele… Dar, uite, am băut multe lichide. După o noapte ești deshidratat. Am mâncat dulce, am băut lapte. Mai mâncam și murături, dar nu poți să mănânci murături în ziua meciului că faci pe tine. Am jucat așa. Nu m-am simțit rău.

E vâna asta mincinoasă, că mulți au mai jucat și o știu. Te ține vreo 45 de minute, după care cazi. Dar dacă știi să-ți dozezi efortul, te ține tot meciul. Când m-au văzut cei din galerie au început să râdă. Am început și eu să râd. I-am spus antrenorului: “A fost prima și ultima oară când fac așa ceva!”. Doamne ferește, se întâmplă ceva. Nu poți să bei seara și să faci efort maximal, îți scade glicemia, poți să leșini pe teren. Că vii la un antrenament și mai tragi chiulul, e altceva. Dar la meci nu poți trage chiulul. Atunci am făcut-o și atât”, a spus Tamaş, citat de gsp.ro.

Reclamă

Gabi Tamaş, dezvăluiri fabuloase: „Nu mă mai strigă ‘beţivane’.

Gabi Tamaş a venit şi cu alte dezvăluiri fabuloase despre cariera lui. Fundaşul în vârstă de 39 de ani, care a ajuns la Concordia Chiajna după despărţirea cu scandal de Petrolul, a vorbit despre momentele dificile pe care le-a trăit după revenirea în România. Tamaş anunţă că a avut parte de o primire ostilă pe mai multe stadioane şi a avut un mesaj dur pentru criticii care l-au înjurat meci de meci.

Jucătorul cu 67 de selecţii în naţionala României a fost arătat cu degetul pentru şpriţurile memorabile pe care le-a avut de-a lungul carierei. Şi-a amintit şi de un moment surprinzător din perioada în care era jucătorul lui Dinamo.

„Eram la Dinamo şi am apărut în nu ştiu ce ziar că am furat ‘Dinamomobilul’ şi am plecat cu Ousmane N’Doye la nu ştiu ce petrecere. L-am sunat pe domnul Badea, l-am sunat pe domnul Borcea şi le-am spus că nu se poate aşa. Ok, dai o dată în mine, dar minciuni din astea… e infracţiune, mă duc la puşcărie că fur ‘Dinamomobilul’. Noi eram la Săftica, în cantonament, şi ‘Dinamomobilul’ era în Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci am vrut să iau măsuri legale, dar mi s-a spus că nu are rost. Eu am lăsat subiectele să meargă şi dacă erau adevărate, şi daca nu. Le-am lăsat şi acum vă daţi seama, scriu ce vor, dar nu mă mai interesează. Şi nici pe lume, că s-au obişnuit: ‘Lasă-l pe nebunul ăla să facă ce vrea, până la urma urmei’.

Am venit în ţară. De nu m-au înjurat pe toate stadioanele, mamă ce m-au înjurat. Acum s-au mai calmat. Nu mai strigă ‘beţivane’, ‘îmbăta-m-aş’… mă lasă în pace. Şi acum e mai bine şi pentru mine. Nu mai am niciun stres. Mă mai invită lumea la câte un şpriţ. Lasă, mă, după meci! Vedem noi! Adică zâmbesc, glumesc cu ei, nu mai am treabă”, a mai spus Tamaş.

Gabi Tamaş a câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005) cu Dinamo. Titlul la câştigat în 2015 cu marea rivală a grupării din Ştefan cel Mare, FCSB. În acel sezon, în tricoul roş-albaştrilor, a contribuit şi la ridicarea Cupei României şi a Cupei Ligii.

Recomandări
  • Gabriel Tamaş a jucat la Hapoel Haifa în perioada 2017-2019
  • Tamaş a ajuns la 39 de ani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și