Închide meniul

Gabi Tamaş, dezvăluiri fabuloase: „Nu mă mai strigă ‘beţivane’. Mă mai invită la câte un şpriţ”. Mesaj dur pentru criticii care îl înjură pe stadioane

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2023, 19:59

Gabi Tamaş, dezvăluiri fabuloase: „Nu mă mai strigă beţivane. Mă mai invită la câte un şpriţ. Mesaj dur pentru criticii care îl înjură pe stadioane

Cum se înțelege Gabi Tamaș cu Cristi Borcea și Gigi Becali

Gabi Tamaş, mesaj pentru contestatari / Hepta

Gabi Tamaş a venit cu dezvăluiri fabuloase despre cariera lui. Fundaşul în vârstă de 39 de ani, care a ajuns la Concordia Chiajna după despărţirea cu scandal de Petrolul, a vorbit despre momentele dificile pe care le-a trăit după revenirea în România. Tamaş anunţă că a avut parte de o primire ostilă pe mai multe stadioane şi a avut un mesaj dur pentru criticii care l-au înjurat meci de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cu 67 de selecţii în naţionala României a fost arătat cu degetul pentru şpriţurile memorabile pe care le-a avut de-a lungul carierei. Şi-a amintit şi de un moment surprinzător din perioada în care era jucătorul lui Dinamo.

Gabi Tamaş a oferit dezvăluiri fabuloase: „Nu mă mai strigă ‘beţivane'”

Eram la Dinamo şi am apărut în nu ştiu ce ziar că am furat ‘Dinamomobilul’ şi am plecat cu Ousmane N’Doye la nu ştiu ce petrecere. L-am sunat pe domnul Badea, l-am sunat pe domnul Borcea şi le-am spus că nu se poate aşa. Ok, dai o dată în mine, dar minciuni din astea… e infracţiune, mă duc la puşcărie că fur ‘Dinamomobilul’. Noi eram la Săftica, în cantonament, şi ‘Dinamomobilul’ era în Ştefan cel Mare.

Atunci am vrut să iau măsuri legale, dar mi s-a spus că nu are rost. Eu am lăsat subiectele să meargă şi dacă erau adevărate, şi daca nu. Le-am lăsat şi acum vă daţi seama, scriu ce vor, dar nu mă mai interesează. Şi nici pe lume, că s-au obişnuit: ‘Lasă-l pe nebunul ăla să facă ce vrea, până la urma urmei’.

Am venit în ţară. De nu m-au înjurat pe toate stadioanele, mamă ce m-au înjurat. Acum s-au mai calmat. Nu mai strigă ‘beţivane’, ‘îmbăta-m-aş’… mă lasă în pace. Şi acum e mai bine şi pentru mine. Nu mai am niciun stres. Mă mai invită lumea la câte un şpriţ. Lasă, mă, după meci! Vedem noi! Adică zâmbesc, glumesc cu ei, nu mai am treabă.

Reclamă

Dar îţi dai seama, e dureros. Ai şi tu cât de cât un nume în fotbalul ăsta românesc, ai făcut ceva până la urmă. Te-ai calificat la Europene, ai meciuri, ai jucat în campionate tari… şi să vii acasă, să încerci să ajuţi fotbalul şi să încerci să îmbunătăţeşti şi să te înjure lumea ca la uşa cortului, mie nu mi se pare normal. Ok, au unii frustrări acasă, se ceartă cu nevestele, se îmbată şi vin să-l înjure pe ăla… bă, tată, du-te acasă! Ceartă-te cu nevasta, aruncă televizorul de pe balcon. Fă ceva dacă eşti nervos. Vii să înjuri un jucător? De ce? El vine să încerce să câştige şi el nişte bani şi să ajute fotbalul românesc„, a declarat Gabi Tamaş la gsp.ro.

Gabi Tamaş a câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005) cu Dinamo. Titlul la câştigat în 2015 cu marea rivală a grupării din Ştefan cel Mare, FCSB. În acel sezon, în tricoul roş-albaştrilor, a contribuit şi la ridicarea Cupei României şi a Cupei Ligii.

Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off

Luna trecută, Gabi Tamaș a avut o criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off cu Concordia Chiajna. Fundașul central a criticat dur terenul pe care s-a disputat meciul cu Metaloglobus.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au reușit să o învingă pe Concordia Chiajna, scor 2-1, iar formația lui Gabi Tamaș a ratat play-off-ul Ligii 2.

Normal că sunt dezamăgit, toate rezultatele ne ajutau. Felicit echipa adversă, Metaloglobus a jucat foarte bine, bravo lor. Păcat că nu am putut câştiga, dacă făceam asta, eram în play-off. Ăsta e fotbalul. Alţii pierd finală de Campionat Mondial.

Acum intrăm în play-out, să facem o figură frumoasă, iar de la vară vedem ce se va întâmpla. Păcat, felicit echipa adversă încă o dată, bravo lor. Pentru mine, sincer să vă spun, dezamăgirea e că am jucat pe un teren ca ăsta, nici nu îmi venea să intru pe teren.

Eu zic că ar trebui să ia şi Federaţia, LPF nişte măsuri, pentru că Metaloglobus joacă de câţiva ani în Liga a II-a, nu? Ne cam batem joc de jucători, ne rupem picioarele pe sinteticul ăsta, zici că venim duminica la grătar şi după aia jucăm cu prietenii fotbal pe sintetic, sper că vor schimba şi ei terenul”, a spus Gabi Tamaș după meci.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și