Închide meniul

Gabi Tamaş a încercat să-l ducă la toate şpriţurile memorabile, dar a fost „fentat” uluitor. Scuza găsită de un fost coechipier: „Aşa am scăpat!”

Reclamă

Publicat: 21 mai 2023, 16:57

Gabi Tamaş a încercat să-l ducă la toate şpriţurile memorabile, dar a fost „fentat uluitor. Scuza găsită de un fost coechipier: „Aşa am scăpat!

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Chiajna

Gabi Tamaş, la o petrecere / Instagram

Gabi Tamaş a încercat să-l ducă pe Srdjan Luchin la toate şpriţurile memorabile, dar fostul său coechipier a recunoscut cum l-a „fentat”. Fostul jucător de la Dinamo şi Steaua a venit cu dezvăluiri din perioada în care era coechipier cu Tamaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 37 de ani, Luchin s-a retras din fotbal. Are amintiri de senzaţie atât din timpul mecurilor, cât şi din afara terenului. În 2020 s-a revăzut cu Tamaş la U Cluj, după ce au jucat împreună şi la Dinamo. Negocierile purtate cu şefii „şepcilor roşii” au fost de neuitat.

Gabi Tamaş a încercat să-l ducă pe Srdjan Luchin la toate şpriţurile memorabile

Luchin a rememorat ce s-a întâmplat imediat după ce a semnat cu U Cluj şi cum a ajuns să refuze propunerile primite de la Tamaş.

Gabi Tamaș e fantastic din punctul ăsta de vedere. L-am avut coleg la FCSB și la U Cluj. Trebuia să semnez la U, m-a sunat Daniel Stanciu (n.r. – directorul sportiv de la U) și mă gândeam că singurul impediment ar fi Tamaș, dar din ce punct de vedere… Noi doi eram cam cei mai în vârstă, ne cunoșteam, știam că o să tragă de mine, să-mi propună să mai stăm la un șpriț, la o poveste.

I-am zis lui Daniel Stanciu: „Băi, eu nu pot să fac față și pe teren și în afara terenului! Ori fac una, ori fac alta”. El îmi spune: „Hai, mă, că te descurci tu. Ești băiat deștept, ai grijă de el”. Am ieșit de vreo două ori cu Tamaș în prima săptămână și a fost greu, foarte greu.

Reclamă

După care am avut noroc că vorbisem cu Moți, care a fost coleg mult mai mult timp cu el. I-am zis: „Cosmine, te rog frumos, cum pot să evit eu întâlnirile astea cu Gabi Tamaș?”. El zice: „Băi, e foarte simplu. Gabi Tamaș îți respectă familia. Spune-i că trebuie să dormi cu copilul, că nu poate să doarmă fără tine”.

Așa am scăpat, dar îmi mai zicea Tamaș: „Auzi, dar în prima săptămână nu trebuia să doarmă copilul cu tine!?”. I-am zis: “Băi, Gabi, a plâns toată noaptea! Abia l-a liniștit soția”. După asta, nu am mai avut nicio problemă cu el din punctul ăsta de vedere„, a declarat Srdjan Luchin pentru gsp.ro.

Gabi Tamaş are 39 de ani, dar nu se gândeşte la retragere. A surprins în momentul în care a plecat cu scandal de la Petrolul şi a semnat cu Concordia Chiajna.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat. Incidentul a avut loc în perioada în care fundaşul ajuns la 39 de ani evolua în Israel (2017 – 2019). Atunci, antrenorul lui Hapoel Haifa l-a lăsat să evolueze într-un meci, chiar dacă acesta nu îşi revenise după o noapte lungă.

În Israel. Toată lumea mi-a spus că sunt suspendat, așa că am ieșit în oraș cu fanii. Dimineața, pe la 9, mă tot suna antrenorul. Eu vedeam că mă sună, mă sună. Eram avariat mai serios și am închis telefonul.

În bloc cu mine mai stăteau doi colegi și antrenorul l-a sunat pe unul să-i spună să mă trezească, voia să vorbim. Am vorbit și mi-a zis: “Nu ești suspendat, poți să joci!”. I-am zis: “Domnule antrenor, sunt beat! M-am culcat o oră”. El: “Nu-i nimic. Și beat joci mai bine!”. I-am zis să mă lase două-trei ore.

Un duș. Nu pot să-ți spun (n.r. – ce a făcut în cele două-trei ore), am tabieturile mele… Dar, uite, am băut multe lichide. După o noapte ești deshidratat. Am mâncat dulce, am băut lapte. Mai mâncam și murături, dar nu poți să mănânci murături în ziua meciului că faci pe tine. Am jucat așa. Nu m-am simțit rău.

E vâna asta mincinoasă, că mulți au mai jucat și o știu. Te ține vreo 45 de minute, după care cazi. Dar dacă știi să-ți dozezi efortul, te ține tot meciul. Când m-au văzut cei din galerie au început să râdă. Am început și eu să râd. I-am spus antrenorului: “A fost prima și ultima oară când fac așa ceva!”. Doamne ferește, se întâmplă ceva. Nu poți să bei seara și să faci efort maximal, îți scade glicemia, poți să leșini pe teren. Că vii la un antrenament și mai tragi chiulul, e altceva. Dar la meci nu poți trage chiulul. Atunci am făcut-o și atât”, a spus Tamaş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și