Închide meniul

Gabriel Tamaş, dezvăluiri incredibile despre incidentul cu uşa pe care a spart-o de la scara unui bloc din Bucureşti: „Eu am ciocănit, dar femeia nu mi-a deschis!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 martie 2023, 19:49

Gabriel Tamaş, dezvăluiri incredibile despre incidentul cu uşa pe care a spart-o de la scara unui bloc din Bucureşti: „Eu am ciocănit, dar femeia nu mi-a deschis!

Gabi Tamaş, dezvăluire incredibilă despre incidentul din 2013

AS.ro

Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri incredibile despre incidentul din 2013, când a spart cu piciorul uşa de la scara unui bloc din Bucureşti. Tamaş spune că a ciocănit înainte să dea cu piciorul în uşa de intrarea blocului şi să o spargă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş a vorbit despre unul dintre cele mai controversate momente din carieră. După o noapte de pomină, Gabriel Tamaş a spart, în 2013, uşa unui bloc din Bucureşti. În filmarea apărută la acel moment apare şi o femeie. La aproape 10 ani de la acel incident, Tamaş spune că a ciocănit, dar femeia respectivă s-ar fi speriat. În acel moment, Tamaş a trecut la acţiune.

Gabriel Tamaş, dezvăluiri incredibile despre incidentul cu uşa pe care a spart-o de la scara unui bloc din Bucureşti

„Nu a fost vina mea. Dacă vă uitaţi pe filmare, eu am ciocănit. Femeia nu mi-a deschis. Vorbesc serios. Eu când am ajuns la faţa locului, eu am ciocănit şi femeia nu mi-a deschis. S-o fi speriat. Atunci am încercat să intru prin efracţie. Am găsit şi eu singura scară cu cameră de luat vederi din Bucureştiul ăsta. De atunci s-a mai modernizat„, a spus Gabriel Tamaş la podcastul Victory Extra Time.

Gabriel Tamaş, dezvăluiri fabuloase: „Băgam cardurile în frapieră, iar ultimul plătea nota!”

Gabriel Tamaş a dezvăluit şi jocul pe care îl făcea alături de colegii săi, pentru a plăti nota. Toate cardurile erau puse într-o frapieră, iar ultimul achita consumaţia.

Nu ştiu exact, eu achit şi acum. Câteva mii de euro. Ieşeam cu echipa în oraş, la West Brom, de Christmass Party. După Boxing Day mergeam undeva în Glasgow sau în Paris. Luam camere la hotel şi seara la club. Era clubul închiriat doar pentru noi. Înainte de club stăteam la bar şi mâncam, beam şampanie sau cine ce voia. Beam alcool, fără alcool nu merge la distracţie. Şi Băgam cardurile în frapieră. Venea ospătarul şi trăgea câte un card. Şi ultimul card care rămâne, ăla plătea nota. Acolo erau peste 10 mii de pounds. Făceam poză la notă”, a spus Gabriel Tamaş pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Gabriel Tamaş, despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel

Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel. Gabi Tamaş a fost în arest după ce a fost prins băut la volan. În 2019, pe vremea când juca la Hapoel Haifa, Tamaş a fost arestat după ce a fost prins băut la volan şi conducând cu o viteză de 200 de kilometri la oră.

Gabriel Tamaş şi-a adus aminte de zilele în care a stat la închisoare în Israel. Fundaşul celor de la Chiajna a spus că acea perioadă a fost cea mai grea viaţa sa.

Sunt foarte multe prostii pe care le-am făcut, le regret. Cel mai greu moment (n.r.- când a stat în închisoare în Israel). Să stai 7 zile la pușcărie…N-a fost chiar așa plăcut. Am slăbit vreo 10 kilograme, n-am mâncat nimic. Am mâncat 4 felii de pâine în 7 zile. Am ieșit slim fit. Nu puteam să mănânc. Aveam pat și duș. Mă rog, dușul era o gaură în perete și se prelingea apa pe perete.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să stai lipit ca să poți să te speli. După aia am făcut două luni muncă în folosul comunității, lucram la spital, opt ore pe zi. Nu m-am ferit de muncă.

Normal că mă cunoșteam oamenii, duceam și strângeam mâncarea de la tot spitalul. Nu aveai ce să faci, eram într-o țară străină, trebuia să-ți asumi ce ai făcut. Au legile lor”, a spus Gabriel Tamaş la digisport.ro.

Recomandări
  • Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri incredibile despre incidentul din 2013
  • Tamaş a spart uşa de la scara unui bloc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și