Închide meniul

Gabriel Tamaş, despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel: „Trebuia să stai lipit ca să te speli! Am mâncat 4 felii de pâine în 7 zile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 19:17

Gabriel Tamaş, despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel: „Trebuia să stai lipit ca să te speli! Am mâncat 4 felii de pâine în 7 zile!

Gabriel Tamaş, dezvăluire incredibilă de

Captură digisport.ro

Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel. Gabi Tamaş a fost în arest după ce a fost prins băut la volan. În 2019, pe vremea când juca la Hapoel Haifa, Tamaş a fost arestat după ce a fost prins băut la volan şi conducând cu o viteză de 200 de kilometri la oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş şi-a adus aminte de zilele în care a stat la închisoare în Israel. Fundaşul celor de la Chiajna a spus că acea perioadă a fost cea mai grea viaţa sa.

Gabriel Tamaş, despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel

Sunt foarte multe prostii pe care le-am făcut, le regret. Cel mai greu moment (n.r.- când a stat în închisoare în Israel). Să stai 7 zile la pușcărie…N-a fost chiar așa plăcut. Am slăbit vreo 10 kilograme, n-am mâncat nimic. Am mâncat 4 felii de pâine în 7 zile. Am ieșit slim fit. Nu puteam să mănânc. Aveam pat și duș. Mă rog, dușul era o gaură în perete și se prelingea apa pe perete.

Trebuia să stai lipit ca să poți să te speli. După aia am făcut două luni muncă în folosul comunității, lucram la spital, opt ore pe zi. Nu m-am ferit de muncă.

Normal că mă cunoșteam oamenii, duceam și strângeam mâncarea de la tot spitalul. Nu aveai ce să faci, eram într-o țară străină, trebuia să-ți asumi ce ai făcut. Au legile lor”, a spus Gabriel Tamaş la digisport.ro.

Reclamă

Gabi Tamaș, mesaj fabulos înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024

Gabi Tamaș a transmis un mesaj fabulos înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024. Meciurile tricolorilor se văd pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Primele dueluri sunt cu Andorra și Belarus.

Întrebat dacă va merge să-i susțină pe tricolori, Tamaș a spus că preferă să vadă meciurile la televizor. Veteranul de 39 de ani nu suportă să fie în tribune. Gabi Tamaș ar fi vrut să fie pe teren.

„Rar m-am mai dus la meciuri, nu-mi place să stau în tribună și să văd un meci, parcă îmi vine să intru în teren. Mai bine stau acasă și mă uit liniștit. Așa sunt eu, superstițios. Eu încă mai pot, am adrenalina aia, intră, bă, aleargă!”, a spus Gabi Tamaș, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Programul României în preliminariile EURO 2024

Andorra – România (25 martie, 21:45 Antena 1)
România – Belarus (28 martie, 21:45)
Kosovo – România (16 iunie, 21:45 Antena 1)
Elveția – România (19 iunie, 21:45)
România – Israel (9 septembrie, 21:45)
România – Kosovo (12 septembrie, 21:45, Antena 1)
Belarus – România (12 octombrie, 21:45, Antena 1)
România – Andorra (15 octombrie, 21:45)
Israel – România (18 noiembrie, 21:45)
România – Elveția (Antena 1, 21 noiembrie 21:45)

Tricolorii lui Edi Iordănescu încearcă să ajungă la un turneu final după 8 ani. Ultima participare a fost în 2016, în Franţa, după ce am terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Grecia, Ungaria, Finlanda şi Insulele Feroe.

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Recomandări
  • Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel
  • Confesiuni tulburătoare ale fundaşului de la Chiajna

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și