Închide meniul

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin, după ce antrenorul Petrolului l-a înregistrat în timp ce îi înjura pe fani

Reclamă

Publicat: 8 noiembrie 2022, 12:35 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 20:18

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin, după ce antrenorul Petrolului l-a înregistrat în timp ce îi înjura pe fani

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Tamaş a fost înregistrat de Nae Constantin, iar aceasta a ajuns, ulterior, la suporteri şi în mass-media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Continuă scandalul dintre Gabriel Tamaş şi fostul său antrenor de la Petrolul, Nae Constantin. Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin pentru că l-a înregistrat la telefon.

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin

Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a anunţat ce s-a întâmplat şi motivul pentru care a fost reziliat contractul fundaşului de 38 de ani.

Reclamă

Nae Constantin a dezvăluit că a fost sunat de Tamaş după eşecul cu FCSB şi i-a fost reproşată tactica abordată şi declaraţiile oferite la flash-interviu. Jucătorul chiar i-a înjurat pe fani.

„Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Şefii galeriei au sărit în sus şi au început să sune să întrebe de ce (n.r. motivul rezilierii contractului lui Gabi Tamaş). Şi erau practic împotrivă. A trebuit să arătăm şi să spunem de ce. Suporterii noştri au creat la crearea clubului ăsta, în 2016. Erau suporteri care veneau cu baxurile de apă şi cu tot ce mai aveam nevoie.

Reclamă 4 / 0/3

N-a fost ideea şi nu am vrut să se ajungă aici. Am citit de ‘sifoane’, de ‘securitate’… fiecare o ia cum vrea. A fost justificarea noastră pentru ce facem aşa ceva. Gabi Tamaş a fost un jucător important, care era iubit şi respectat de fani. Această renunţare la el trebuia justificată. Îmi pare rău că am făcut acest pas, nu sunt mândru de ce am făcut, dar aveam nevoie de această justificare.

Nu e nicio premeditare. Eu nu am făcut decât să încerc să-l calmez în discuţia aia, să stea liniştit. Există viaţă fără oricine, ascultaţi-mă. Cred că şi lui îi pare rău în momentul ăsta. V-am spus, eu nu sunt mândru de ce am făcut, asta e clar. Dar am fost nevoit!

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos. Ştiam pe cine am adus şi ne-a ajutat fotbalistic. Nu facem cu bucurie despărţirea asta! Probabil la un moment dat o să îl sun, dacă o să vrea să îmi vorbească… nu aş vrea să rămânem duşmani. Deşi cred că e greu. Ca antrenor trebuie să iei nişte decizii. Dacă nu făceam pasul ăsta, riscam săptămâna viitoare să plec eu”, a declarat Nae Constantin într-o conferinţă de presă.

Recomandări
  • Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Contantin
  • Scandalul dintre cei doi continuă

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și