Închide meniul
Video

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş: „Trebuia să ne justificăm, nu e nicio premeditare!”. Explicaţiile antrenorului Petrolului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2022, 18:52

Nae Constantin, reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul

Nae Constantin şi Gabi Tamaş / Profimediaimages

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a anunţat ce s-a întâmplat şi motivul pentru care a fost reziliat contractul fundaşului de 38 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nae Constantin a dezvăluit că a fost sunat de Tamaş după eşecul cu FCSB şi i-a fost reproşată tactica abordată şi declaraţiile oferite la flash-interviu. Jucătorul chiar i-a înjurat pe fani.

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş

Gabi Tamaş e un jucător bun pentru noi, dar care în momentul ăsta considerăm că nu poate să ne mai ajute… nu fotbalistic, dar la nivelul vestiarului. După meciul cu FCSB, undeva seara la 10 am primit un telefon de la Gabi. Eu cu el nu am vorbit, deşi el obişnuia să mai sune seara. Era undeva cu vreo 7 colegi. Discuţia s-a dus în mai multe direcţii.

Mi-a reproşat că le arăt numai lucruri negative. L-am văzut că e un pic agitat, i-am spus să ne liniştim, că îi dau o zi liberă. Mi-a spus că îşi ia câte zile libere îşi doreşte. Am trecut şi peste asta, apoi alte reproşuri, iar mai spre final aţi auzit cu toţii cuvintele adresate suporterilor. Au mai fost „salutaţi” şi preşedintele şi Claudiu Tudor.

A doua zi ne-am întâlnit la stadion… printre altele a spus că vrea să rezilieze. Am hotărât să îl anunţăm pe preşedinte că acceptăm rezilierea contractului, că suntem de acord ca şi staff. Reproşurile pe care mi le-a adus aş fi vrut să fie între 4 ochi. Am înţeles că erau mai mulţi jucători la masă.

Reclamă

Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Antrenorul Petrolului: „Nu sunt mândru ce am făcut, dar am fost nevoit!”

Şefii galeriei au sărit în sus şi au început să sune să întrebe de ce (n.r. motivul rezilierii contractului lui Gabi Tamaş). Şi erau practic împotrivă. A trebuit să arătăm şi să spunem de ce. Suporterii noştri au creat la crearea clubului ăsta, în 2016. Erau suporteri care veneau cu baxurile de apă şi cu tot ce mai aveam nevoie.

N-a fost ideea şi nu am vrut să se ajungă aici. Am citit de ‘sifoane’, de ‘securitate’… fiecare o ia cum vrea. A fost justificarea noastră pentru ce facem aşa ceva. Gabi Tamaş a fost un jucător important, care era iubit şi respectat de fani. Această renunţare la el trebuia justificată. Îmi pare rău că am făcut acest pas, nu sunt mândru de ce am făcut, dar aveam nevoie de această justificare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e nicio premeditare. Eu nu am făcut decât să încerc să-l calmez în discuţia aia, să stea liniştit. Există viaţă fără oricine, ascultaţi-mă. Cred că şi lui îi pare rău în momentul ăsta. V-am spus, eu nu sunt mândru de ce am făcut, asta e clar. Dar am fost nevoit!

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos. Ştiam pe cine am adus şi ne-a ajutat fotbalistic. Nu facem cu bucurie despărţirea asta! Probabil la un moment dat o să îl sun, dacă o să vrea să îmi vorbească… nu aş vrea să rămânem duşmani. Deşi cred că e greu. Ca antrenor trebuie să iei nişte decizii. Dacă nu făceam pasul ăsta, riscam săptămâna viitoare să plec eu”, a declarat Nae Constantin într-o conferinţă de presă.

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura chiar pe fanii Petrolului. Fundaşul de 38 de ani anunţă că au fost „cuvinte scoase din context” şi a ţinut să îşi ceară scuze pentru ceea ce a spus.

„Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont că era un derby al României și adversarii erau într-o situație dificilă, îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. După cum știți, mie îmi place să câștig, iar când pierd mă duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos.

Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urât, suntem oameni. Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Reclamă

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe că am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi, sunt un jucător care a dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație”, a spus Gabi Tamaș pentru ziarulincomod.ro.

Recomandări
  • Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş
  • Declaraţiile făcute de antrenorul Petrolului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și