Închide meniul

Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal: „Sunt extrem de fericit să vă anunț asta!” La ce turneu și-a anunțat prezența fostul superstar de la Real Madrid

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 12:35

Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal: Sunt extrem de fericit să vă anunț asta!” La ce turneu și-a anunțat prezența fostul superstar de la Real Madrid

Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal

Gareth Bale jucând golf / Instagram

  • Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal

Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal! Fostul superstar de la Real Madrid va participa la un turneu de golf din Pebble Beach, California. Evenimentul este organizat de PGA Tour, cea mai importantă organizație de golf din SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu doar două săptămâni, Gareth Bale surprindea lumea fotbalului. Cvintuplul câștigător al Ligii Campionilor își anunța retragerea din fotbal.

Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal! La ce turneu și-a anunțat prezența fostul superstar de la Real Madrid

Galezul este fan declarat al golfului, însă manifestările sale legate de acest sport i-a deranjat pe fanii lui Real Madrid. În 2019, Bale afișa un steag pe care scria „Țara Galilor, golf, Real Madrid. În această ordine”. 

Reclamă

Acum, după ce s-a retras definitiv din fotbalul profesionist, galezul s-a orientat imediat către marea sa pasiune.

„Sunt extrem de fericit să vă anunț că voi participa la turneul de gold de la Pebble Beach la începutul lunii viitoare! Să mergem!”, a declarat Gareth Bale pe conturile sale de socializare.

Reclamă

Deși a avut o perioadă dificilă la Madrid în ultimii ani, Gareth Bale rămâne unul dintre cei mai importanți jucători din istoria „los blancos”. Alături de madrileni, Bale a câștigat de cinci ori Liga Campionilor și de 3 ori titlul în Spania.

În 258 de meciuri jucate pentru Real, atacantul a înscris 106 goluri și a oferit 67 de pase decisive. A fost decisiv în câștigarea Ligii Campionilor în mai multe rânduri: în 2014, în 2016, dar și în 2018.

Pep Guardiola, reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale: „Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic!”

Pep Guardiola a oferit o reacție incredibilă după retragerea lui Gareth Bale, la vârsta de 33 de ani. Managerul lui Manchester City a avut un discurs superb la adresa fostului atacant și a declarat mai în glumă, mai în serios, că acum galezul se va putea axa pe cariera de jucător de golf.

Reclamă 4 / 0/3

Gareth Bale este recunoscut pentru pasiunea uriașă pentru golf. Ba mai mult, de multe ori, fostul star de la Real Madrid a fost acuzat de fani că pune golful în fața fotbalului.

Guardiola n-a ratat momentul și a făcut un anunț savuros, care s-a viralizat imediat în presa internațională. Tehnicianul iberic a spus că îl așteaptă pe Gareth Bale la un meci de golf, acum că galezul nu va mai fi ocupat cu cariera de fotbalist.

„Ce fotbalist! A avut o carieră uriașă, a câștigat multe trofee și a reprezentat Țara Galilor de mai mult de 100 de ori.

Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic. Înainte era foarte ocupat, acum poate va reuși. O să-l invit din nou la golf”, a spus Pep Guardiola, potrivit cotidianului sport.es.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul