Închide meniul

Gareth Southgate, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a: ”Și-a făcut impecabil datoria 70 ani!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 11:37

Gareth Southgate, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a: ”Și-a făcut impecabil datoria 70 ani!”

Gareth Southgate este selecționerul Angliei

Gareth Southgate este selecționerul Angliei / Profimedia

  • Gareth Southgate, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a
  • Ce a transmis selecționerul Angliei

Gareth Southgate a avut un mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Selecționerul Angliei anunță că echipa națională va da totul pentru a câștiga confruntarea cu Germania din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, la vârsta de 96 de ani. Vestea a întristat o lume întreagă, momente de reculegere fiind susţinute la fiecare meci al echipelor britanice din competiţiile europene.

Gareth Southgate, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a

”Gândurile mele de astăzi se îndreaptă către Majestatea Sa Regele Carol al III-lea, la Ducele de Cambridge și la Familia Regală. În amintirea și sărbătorirea vieții Majestății Sale Regina, îi recunoaștem, de asemenea, conducerea remarcabilă și toată viața de serviciu demn. 

Reclamă

Ea a arătat lumii ce înseamnă să fii britanic. Valorile ei, demnitatea ei, rezistența ei au fost un exemplu pentru noi toți și ne-a oferit stabilitate și liniște în cele mai bune și, de asemenea, cele mai dificile momente.

Am fost mândru că o am drept lideră și că am cântat ”God Save the Queen” înainte de fiecare meci. Echipa va avea șansa să ne aducă omagiul la meciul nostru cu Germania la sfârșitul acestei luni.

Reclamă

O ocazie care, desigur, va aduce în minte finala Cupei Mondiale din 1966 și momentul în care Majestatea Sa i-a înmânat lui Bobby Moore trofeul Jules Rimet. Pe măsură ce Wembley și va avea un moment de reculegere, mă voi gândi la cei 70 de ani de datorie impecabilă”, a fost mesajul lui Gareth Southgate, citat de The Sun.

Mesaje emoţionante din partea FIFA şi UEFA, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

FIFA şi UEFA au transmis mesaje emoţionante, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Preşedinţii Gianni Infantino şi Aleksander Ceferin şi-au exprimat regretul, după decesul monarhului britanic.

Gianni Infantino a declarat că pierderea Reginei Elisabeta a II-a afectează chiar şi lumea fotbalului, monarhul britanic fiind apropiat de sport.

Reclamă 4 / 0/3

Trecerea în nefiinţă a Majestăţii sale regina Elizabeth II reprezintă o pierdere imensă pentru fotbal, pentru societate şi pentru lume. Pentru sportul nostru, Regina a fost prezentă la momentul de mândrie cea mai mare al echipei Angliei, când i-a înmânat trofeul Jules Rimet lui Bobby Moore, după câştigarea Cupei Mondiale din 1966 acasă, şi susţinerea sa pentru fotbal a durat toată viaţa”, a fost mesajul transmis de Gianni Infantino, conform site-ului oficial fifa.com.   

Totodată, şi Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, şi-a exprimat regretul după decesul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Acesta a transmis un mesaj de susţinere pentru toţi cei care au îndrăgit-o pe Regină, dar şi pentru preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal.

„UEFA şi fotbalul european sunt cu adevărat întristate de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elizabeth II, una dintre cele mai respectate personalităţi din lume. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa şi preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal, Prinţul William, daar şi către cetăţenii Regatului Unit şi Commonwealth-ului”, a declarat Aleksander Ceferin, conform uefa.com.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gareth Southgate este selecționerul Angliei
Fotbal extern • 12 dec., 11:38
Gareth Southgate, aproape de despărțirea de naționala Angliei! Cine ar urma să-l înlocuiască
Gareth Southgate, în timpul unui meci disputat de Anglia
Campionatul Mondial 2022 • 4 dec., 23:50
CM 2022 | Gareth Southgate, plecăciune în fața jucătorilor săi după Anglia – Senegal 3-0: „Extraordinari! Progresul e fenomenal!”
Raheem Sterling, în timpul unei partide pentru Anglia
Campionatul Mondial 2022 • 4 dec., 23:38
CM 2022 | Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei! Ce se întâmplă cu starul englez, înaintea duelului cu Franţa
Selecționerul Angliei, în timpul partidei dintre Anglia și SUA
Campionatul Mondial 2022 • 26 nov., 10:01
CM 2022 | Selecționerul Angliei, explicații după egalul cu SUA. Mesajul transmis de Gareth Southgate
Gareth Southgate, în timpul partidei dintre Anglia și SUA
Campionatul Mondial 2022 • 26 nov., 8:59
CM 2022 | Selecționerul Angliei, luat la țintă după egalul cu SUA! Ce star a lăsat pe bancă Gareth Southgate: „E o rușine! E cel mai bun jucător al nostru”