Închide meniul

Mesaje emoţionante din partea FIFA şi UEFA, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce au transmis Gianni Infantino şi Aleksander Ceferin

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 septembrie 2022, 15:28

Mesaje emoţionante din partea FIFA şi UEFA, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce au transmis Gianni Infantino şi Aleksander Ceferin

Mesaje din partea FIFA şi UEFA, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Gianni Infantino şi Aleksander Ceferin/ Colaj Profimedia

FIFA şi UEFA au transmis mesaje emoţionante, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Preşedinţii Gianni Infantino şi Aleksander Ceferin şi-au exprimat regretul, după decesul monarhului britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, la vârsta de 96 de ani. Vestea a întristat o lume întreagă, momente de reculegere fiind susţinute la fiecare meci al echipelor britanice din competiţiile europene.

Mesaje emoţionante din partea FIFA şi UEFA, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Gianni Infantino a declarat că pierderea Reginei Elisabeta a II-a afectează chiar şi lumea fotbalului, monarhul britanic fiind apropiat de sport.

„Trecerea în nefiinţă a Majestăţii sale regina Elizabeth II reprezintă o pierdere imensă pentru fotbal, pentru societate şi pentru lume. Pentru sportul nostru, Regina a fost prezentă la momentul de mândrie cea mai mare al echipei Angliei, când i-a înmânat trofeul Jules Rimet lui Bobby Moore, după câştigarea Cupei Mondiale din 1966 acasă, şi susţinerea sa pentru fotbal a durat toată viaţa”, a fost mesajul transmis de Gianni Infantino, conform site-ului oficial fifa.com.

Totodată, şi Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, şi-a exprimat regretul după decesul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Acesta a transmis un mesaj de susţinere pentru toţi cei care au îndrăgit-o pe Regină, dar şi pentru preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal.

Reclamă

„UEFA şi fotbalul european sunt cu adevărat întristate de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elizabeth II, una dintre cele mai respectate personalităţi din lume. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa şi preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal, Prinţul William, daar şi către cetăţenii Regatului Unit şi Commonwealth-ului”, a declarat Aleksander Ceferin, conform uefa.com.

Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Meciurile din această săptămână din Anglia au fost amânate, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani.

„În cadrul unei întâlniri în această dimineață, cluburile din Premier League au plătit tribut Maiestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a onora viața extraordinară și contribuția pentru națiune, în semn de respect, toate partidele din acest weekend de Premier League vor fi amânate, incluzând meciurile de luni seară.

Vă vom ține la curent cu privire la etapele din Premier League în perioada de doliului”„, a fost anunţul oficial făcut de Premier League pe twitter.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii! Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Reclamă
Recomandări
  • FIFA şi UEFA, mesaje emoţionante după moartea Reginei Elisabeta a II-a
  • Ce au transmis Gianni Infantino şi Aleksander Ceferin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și