Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit care este cea mai bună echipă a României după Generaţia de Aur: „Fără îndoială”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 21:25

Gică Hagi a dezvăluit care este cea mai bună echipă a României după Generaţia de Aur: „Fără îndoială

Gică Hagi a dezvăluit care este cea mai bună echipă a României după Generaţia de Aur

Gică Hagi, antrenor la Farul Constanţa / Hepta

Gică Hagi a dezvăluit care este cea mai bună echipă a României după Generaţia de Aur. Antrenorul campioanei României a menţionat echipa naţională de tineret care a ajuns în semifinalele Campionatului European U21 din 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu patru ani, România U21 ieşea dintr-o grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia şi ajungea în semifinale, acolo unde pierdea în faţa Germaniei, scor 2-4.

Gică Hagi a dezvăluit care este cea mai bună echipă a României după Generaţia de Aur: „Fără îndoială”

La turneul final din Italia, România a obţinut atunci şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ceea ce a reprezentat revenirea echipei de fotbal a României la Jocurile Olimpice după 57 de ani.

Întrebat de spaniolii de la Marca dacă generaţia care ne-a reprezentat în Italia este cea mai bună după Generaţia de Aur, Gică Hagi a spus:

„Da, fără îndoială. Este o echipă care a ajuns în semifinale. Această echipă a bătut de Anglia şi Croaţia şi a înscris multe goluri, a jucat un fotbal foarte frumos. Este o generaţie cu mult talent”, a spus Hagi, pentru Marca.

Reclamă

Gică Hagi crede că România se poate califica la Cupa Mondială în viitorul apropiat

România a jucat ultima oară la Cupa Mondială în 1998. De atunci, tricolorii au mai ajuns la trei Campionate Europene (2000, 2008 şi 2016), fără să mai obţină o calificare şi la turneul final al Campionatului Mondial.

Întrebat dacă vede România capabilă să se califice la următoarea ediţie de Cupă Mondială, care va avea loc în 2026, în Statele Unite, Canada şi Mexic, Hagi a spus:

„Sunt convins că România va reveni la Cupa Mondială. Generaţia care a luat bronzul la Campionatul European U21 din urmă cu patru ani ne poate duce la multe turnee finale europene şi mondiale. E un grup cu mult talent şi cu jucător de mare calitate”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gică Hagi despre un transfer al lui Ianis Hagi în La Liga

Gică Hagi a vorbit despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi în La Liga. Fiul „Regelui” a fost dorit la începutul acestui an de Celta Vigo, echipă care a reuşit să se salveze in extremis de la retrogradare.

Fost jucător la granzii Real Madrid şi Barcelona, Gică Hagi şi-ar dori să îl vadă pe Ianis în Spania. Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Marca, fostul mare jucător al naţionalei României a vorbit despre viitorul lui Ianis.

„(Reporter: Cum vezi viitorul lui Ianis, după accidentare?) A avut un an dificil, dar l-am văzut că este bine în ultimele luni. A început să joace, a fost titular în câteva meciuri și se simte bine. Sper să poată reveni la forma în care era înainte, când a fost cel mai bun.

Da (n.r. dacă i-ar plăcea să-l vadă în fotbalul spaniol?). Eu am jucat acolo mulți ani și sper că într-o zi va ajunge şi el. Ianis este fericit la Rangers, dar fotbalul din Spania creşte frumos„, a mai spus Gică Hagi pentru marca.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și