Închide meniul

„George Becali PFA!” Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!”

Reclamă

Publicat: 9 decembrie 2022, 10:18

„George Becali PFA! Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!

Gigi Becali a devenit crescător de ovine şi caprine

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine. Patronul de la FCSB şi-a înregistrat oile pe PFA, la Registrul Comerţului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a înregistrat, oficial, oile la Registrul Comerţului. Patronul de la FCSB avea nevoie de acest lucru pentru a se înscrie la o licitaţie pe care, ulterior, a şi câştigat-o.

Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine

Da, am deschis un PFA, am pus acolo mai multe domenii printre care și vânzarea de produse lactate. Am terenul ăla în Tulcea de 850 de hectare, și am făcut un PFA, pentru că aveam nevoie, când a fost licitația. Conform caietului de sarcini, trebuia să am animale, așa că am trecut alea 150 de oi pe PFA. Am făcut un PFA să fie acolo…”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a câştigat licitaţia pentru un teren în Tulcea

Gigi Becali a decis să investească masiv în domeniul agriculturii. Patronul de la FCSB a obţinut concesionarea unui teren agricol din Tulcea, care se întinde pe o suprafață de 755 de hectare, iar 94,6 hectare de teren neagricol. Becali va bedenficia de acest teren pe o perioadă de 20 de ani.

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi, unde plănuiește să se călugărească. Latifundiarul din Pipera a făcut mai multe vizite în acea zonă. Locuitorii nu îl cunosc datorită notorietății sale, ci pentru gesturile sale memorabile.

Reclamă

Gigi Becali a plănuit să călugărească la o Mănăstire de lângă satul Comanca, alfată la aproximativ 210 kilometri depărtare de vila lui din Pipera, potrivit fanatik.ro. Milionarul și-a adus deja acolo aproximativ 200-300 de oi. De atunci a tot vizitat zona respectivă.

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi

Libertatea.ro a scris despre viața oamenilor din satul Comanca. Oamenii nu îl cunosc pe Becali de la televizor, ci l-au cunoscut acolo, după ce latifundiarul le-a bătut la poartă. Este și cazul bătrânei Ana, în vârstă de 85 de ani, care a rămas surprinsă de unul dintre gesturile lui Gigi Becali.

„Domnul ăsta a venit la poartă, m-a întrebat câți ani am, de unde iau apa. I-am zis de unde. De la cișmea. S-a dus și mi-a adus o găleată de apă. Domnul, cum să-i zic, Becali, a venit de mai multe ori pe aici. A dat câțiva bani, la oameni necăjiți, să aibă să-și ia pâine”, a spus Ana, conform libertatea.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a pietruit și un drum către biserica din sat construită de el, conform sursei citate. Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc.

Câţi bani a făcut Gigi Becali numai din vânzarea de terenuri

Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF a oferit detalii despre câţi bani a adunat patronul lui FCSB din vânzarea de terenuri.

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la 350-450 de milioane de euro. Totuşi, Dumitru Dragomir e convins că aceasta este chiar şi mai mare şi că rivalizează cu Ion Ţiriac.

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele.

Până nu moare, nu va renunța (n.r. la FCSB). El are nevoie de publicitate și face marketingul ca nimeni altcineva„, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și