Închide meniul

„George Becali PFA!” Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!”

Publicat: 9 decembrie 2022, 10:18

Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine. Patronul de la FCSB şi-a înregistrat oile pe PFA, la Registrul Comerţului.

Reclamă
Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Gigi Becali a devenit crescător de ovine şi caprine

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali şi-a înregistrat, oficial, oile la Registrul Comerţului. Patronul de la FCSB avea nevoie de acest lucru pentru a se înscrie la o licitaţie pe care, ulterior, a şi câştigat-o.

Reclamă

Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine

Da, am deschis un PFA, am pus acolo mai multe domenii printre care și vânzarea de produse lactate. Am terenul ăla în Tulcea de 850 de hectare, și am făcut un PFA, pentru că aveam nevoie, când a fost licitația. Conform caietului de sarcini, trebuia să am animale, așa că am trecut alea 150 de oi pe PFA. Am făcut un PFA să fie acolo…”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a câştigat licitaţia pentru un teren în Tulcea

Gigi Becali a decis să investească masiv în domeniul agriculturii. Patronul de la FCSB a obţinut concesionarea unui teren agricol din Tulcea, care se întinde pe o suprafață de 755 de hectare, iar 94,6 hectare de teren neagricol. Becali va bedenficia de acest teren pe o perioadă de 20 de ani.

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi, unde plănuiește să se călugărească. Latifundiarul din Pipera a făcut mai multe vizite în acea zonă. Locuitorii nu îl cunosc datorită notorietății sale, ci pentru gesturile sale memorabile.

Reclamă

Gigi Becali a plănuit să călugărească la o Mănăstire de lângă satul Comanca, alfată la aproximativ 210 kilometri depărtare de vila lui din Pipera, potrivit fanatik.ro. Milionarul și-a adus deja acolo aproximativ 200-300 de oi. De atunci a tot vizitat zona respectivă.

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi

Libertatea.ro a scris despre viața oamenilor din satul Comanca. Oamenii nu îl cunosc pe Becali de la televizor, ci l-au cunoscut acolo, după ce latifundiarul le-a bătut la poartă. Este și cazul bătrânei Ana, în vârstă de 85 de ani, care a rămas surprinsă de unul dintre gesturile lui Gigi Becali.

„Domnul ăsta a venit la poartă, m-a întrebat câți ani am, de unde iau apa. I-am zis de unde. De la cișmea. S-a dus și mi-a adus o găleată de apă. Domnul, cum să-i zic, Becali, a venit de mai multe ori pe aici. A dat câțiva bani, la oameni necăjiți, să aibă să-și ia pâine”, a spus Ana, conform libertatea.ro.

Gigi Becali a pietruit și un drum către biserica din sat construită de el, conform sursei citate. Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc.

Câţi bani a făcut Gigi Becali numai din vânzarea de terenuri

Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF a oferit detalii despre câţi bani a adunat patronul lui FCSB din vânzarea de terenuri.

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la 350-450 de milioane de euro. Totuşi, Dumitru Dragomir e convins că aceasta este chiar şi mai mare şi că rivalizează cu Ion Ţiriac.

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele.

Până nu moare, nu va renunța (n.r. la FCSB). El are nevoie de publicitate și face marketingul ca nimeni altcineva„, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
15:44 FC Voluntari – CFR Cluj. Live text de la ora 20:00. Campioana României vrea să-și recapete tronul! Echipele probabile 15:17 Veste cruntă pentru Victor Pițurcă! Ce îi pregătesc procurorii DNA după ce a fost reținut 14:39 Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Farul 2-3: „Să-i dați și lui licența PRO! E debandadă și brambureală acolo!” 14:38 Ce i-a spus Victor Piţurcă lui Dumitru Dragomir, cu o zi înainte să fie reţinut de DNA! „Mi-a dat telefon: `Bă, mă duc la DNA mâine. Nu am făcut nimic`” 13:43 Victor Pițurcă a fost reținut de DNA! Anunțul de ultimă oră 13:21 Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!”. Ultimele vești despre fotbalistul brazilian 13:17 Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești! În ce stadiu se află negocierile 12:55 „Cobra” Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3. „Suporterii au plecat foarte trişti” 12:36 EXCLUSIV„Dacă strigi «Câinii roșii!», se consideră xenofobie?”. Un fost oficial de la FC U Craiova acuză decizia de a opri meciul de la Sfântu Ghorghe 12:13 Răzvan Burleanu, prima reacție după scandalul xenofob din Sepsi – FC U Craiova! Ce urmează după ce meciul a fost oprit în minutul 26
Pe același subiect
Anghel Iordănescu, în timpul unui meci
Liga 1 • 14:39
Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Farul 2-3: „Să-i dați și lui licența PRO! E debandadă și brambureală acolo!”
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă
Liga 1 • 12:55
„Cobra” Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3. „Suporterii au plecat foarte trişti”
Ciprian Marica, în timpul unui interviu
Liga 1 • 9:54
Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali, după FCSB – Farul 2-3: „Imediat am pus mâna pe telefon!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea