Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

George Ogăraru, reverență în fața lui Mihai Neșu: ”Mă bucur că suntem contemporani cu el! Sufletul e mai puternic decât corpul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 11:17

George Ogăraru, reverență în fața lui Mihai Neșu: ”Mă bucur că suntem contemporani cu el! Sufletul e mai puternic decât corpul!”

George Ogăraru, reverență în fața lui Mihai Neșu

AS.ro LIVE

George Ogăraru și Mihai Neșu au fost invitații lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Emoționat, fostul mare stelist a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten, care construiește un centru de recuperare pentru copii cu dizabilități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost o continuă consultare. L-aș pune CEO la orice companie mulinațională. Am fost colegi de echipă, prieteni, colegi de cameră. Îmi arăta desene atunci. Mi-a fost cavaler de onoare. Cunoaște prețurile la tot. E un lucru extraordinar.

George Ogăraru, reverență în fața lui Mihai Neșu

Mă bucur că suntem contemporani cu el. Acest centru se va finaliza în timp și va ajuta mulți copii. Înainte de a se gândi la copilași, Mihai a fost primul care a donat pentru campania mea cu copii orfani. A avut o sensibilitate pentru ei. El e o dovadă vie că sufletul e mai puternic decât corpul!”, a declarat George Ogăraru, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

George Ogăraru, susținere necondiționată pentru Mihai Neșu

Mihai Neșu a suferit un accident horror la unul dintre antrenamentele lui Utrecht, o lovitură pe care nu a anticipat-o niciodată. Pe 10 mai 2011, Neșu s-a ciocnit de coechipierul Alje Schut și a rămas întins pe gazon. A fost operat de urgență, iar doctorii au stabilit un diagnostic teribil: ruptură de vertebră cervicală. Neșu a rămas paralizat. Sunt 11 ani de când Mihai Neșu trăiește în scaun cu rotile. Și totuși, a rămas același Neșu. Și la fel de bun prieten cu Ogăraru.

George l-a vizitat frecvent pe prietenul său, Mihai. Neșu nu a fost doborât de accident. Din contră, a încercat să-i ajute pe alții. Așa s-a născut ideea construirii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități, la Oradea, cel mai modern din țară. Ogăraru îl susține necondiționat pe Neșu în acest proiect.

Reclamă

Și tu îl poți susține pe Mihai Neșu în încercarea de a ajuta copiii cu dizabilități. Rugămintea lui Mihăiță este să trimitem un SMS la 8844, alături de textul CRED, și să donăm 2 euro. Cu siguranță, cu acești 2 euro nu vom fi mai bogați, dar vom reuși să ajutăm niște copii care chiar au nevoie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și