Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi! Apariţie de senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 10:06

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi! Apariţie de senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez, apariţie de senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez/ Profimedia

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi, după o apariţie spectaculoasă de la Săptămâna Modei de la Paris. Iubita lui Cristiano Ronaldo a defilat pe podium într-o rochie cu numele starului portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a atras toate privirile la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, care se desfăşoare în această perioadă, la Paris. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Georgina Rodriguez i-a luat prin surprindere pe toţi, după o apariţie spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez a defilat într-o rochie specială, de culoare roşie, cu numele şi autograful lui Cristiano Ronaldo. După ce a defilat pe podiumul de la Paris, iubita lui CR7 a fost aşteptată de familie în spatele scenei, marele absent fiind chiar starul portughez.

După apariţia de senzaţie a Georginei, fanii au rămas mască şi au subliniat că Manchester United va rămâne „prima dragoste” a starului portughez, dat fiind faptul că iubita lui a defilat într-o rochie de culoare roşie, specifică clubului englez. Rochia a fost creată de designerul Guram Gvasalia.

Pe spatele rochiei purtate de Georgina, Cristiano Ronaldo a notat şi un mesaj special pentru partenera lui: „Pentru dragostea vieţii mele”, a fost mesajul starului de la Al Nassr.

Reclamă

Fanii au fost extrem de surprinşi de alegerea Georginei: „Este genul de parteneră loială pe care orice bărbat o vrea în viaţa lui”, „Ronaldo a câştigat deja totul în viaţă”, „Nu e nimic mai frumos decât asta”, „Cea mai frumoasă femeie din lume” şi „Asta face o regină” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, pe platforma X.

Georgina şi Cristiano Ronaldo au două fetiţe împreună. Starul lusitan mai are alţi trei copii, cu mame surogat.

Reclamă 4 / 0/3

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe rețelele de socializare, dar a fost totuși criticată de un grup de fani.

Partenera superstarului de la Al-Nassr a lăsat de-o parte modestia și și-a etalat o parte din colecția de bijuterii de lux care, potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii de la The Sun, valorează aproximativ 4 milioane de euro.

După ce a făcut postarea pe rețelele de socializare, Georgina Rodriguez a fost făcută praf de un număr de fani. Aceștia o critică pe iubita lui Cristiano Ronaldo pentru faptul că are asemenea bijuterii, în condițiile în care, în lume, există persoane care mor de foame.

Totodată, un alt fan a remarcat faptul că acele bijuterii ar fi un cadou de la Cristiano Ronaldo și că aceasta nu a muncit pentru a le obține.

„De ce să arăți toate astea când sunt oameni care nu au ce mânca?”, „Există un singur lucru pe care banii nu îl pot cumpăra: clasa”, „Ok, vedem diamantele lui Cristiano”, „Unghii mult prea lungi și prea multe bijuterii”, sunt o parte din comentariile de la postarea Georginei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și