Închide meniul

Gerard Pique, acord total cu Shakira! Înţelegerea parafată după ce a jucat ultimul meci pe Camp Nou. Ce se va întâmpla cu cei doi copii ai săi

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2022, 18:20

Gerard Pique, acord total cu Shakira! Înţelegerea parafată după ce a jucat ultimul meci pe Camp Nou. Ce se va întâmpla cu cei doi copii ai săi

Gerard Pique, acord total cu Shakira! Înţelegerea parafată după ce a jucat ultimul meci pe Camp Nou

Gerard Pique şi Shakira, înţelegere definitivă după despărţire / Colaj Profimediaimages

  • Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit
  • Ce se vor întâmpla cu copiii lor

Gerard Pique a ajuns la un acord total cu Shakira. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite şi au anunţat că s-au despărţit. La cinci luni distanţă, au ajuns la o înţelegere în privinţa copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la Marca, după ce Pique a jucat ultimul său meci pe Camp Nou. Fundaşul a decis să se retragă la 35 de ani. Ajunsese să fie rezervă la Barcelona, echipă în tricoul căreia a câştigat 30 de trofee. A jucat în 615 meciuri și a marcat 53 de goluri.

Gerard Pique, acord total cu Shakira după anunţul despărţirii

Pique şi Shakira au de împărţit o avere de 700 de milioane de euro, dar principala problemă după decizia de a se despărţi o reprezenta modul în care urmau să stea cu copiii. Pique şi-a dorit ca Milan (9 ani) şi Sasha (7 ani) să rămână în Barcelona, în timp ce artista columbiană voia să îi ia cu ea în Miami. Acesta a fost motivul pentru care în ultimele luni spiritele s-au încins între ei.

Reclamă

Potrivit marca.com, Pique şi Shakira au ajuns într-un final la un acord total. Luni s-au văzut pentru a cincea oară după ce s-au despărţit oficial. Au parafat o înţelegere! Milan şi Sasha se vor muta cu mama lui în Statele Unite la începutul anului viitor, potrivit marca.com.

Cei doi copii îşi vor petrece Crăciunul la Barcelona, după care vor locui în Miami. Pique a primit dreptul de a îi vizita oricând îşi doreşte. La finalul întâlnirii decisive, avocaţii vedetelor au oferit şi o scurtă declaraţie: „S-a încheiat! S-a ajuns, de comun acord, la o concluzie„.

Reclamă

Shakira şi Pique au şi oferit presei şi o declaraţie comună.

Dorim să comunicăm că am semnat un acord care garantează bunăstarea copiilor noștri și că acesta va fi ratificat în instanță, ca parte a unei proceduri pur formale.

Apreciem interesul manifestat și sperăm că copiii își pot continua viața cu intimitatea necesară, într-un mediu sigur și calm„, au transmis aceştia.

Reclamă 4 / 0/3

La câţi bani a renunţat Gerard Pique. Ce economie a făcut Barcelona

Suma uriaşă la care a renunţat Gerard Pique, atunci când şi-a anunţat retragerea, a fost dezvăluită de spanioli. Şi Barcelona va câştiga mulţi bani, după ce nu îi va mai plăti salariul.

Astfel, după ce şi-a anunţat oficial retragerea de pe o zi pe altă, fundaşul central de 35 de ani nu i-a cerut preşedintelui Joan Laporta decât salariile din primele luni ale sezonului, renunţând total la contractul care se întindea până la finalul lui 2024.

Astfel, ibericii au calculat că Pique a renunţat la aproape 25 de milioane de euro, pe care i-ar fi câştigat dacă rezista în postura de rezervă a catalanilor până la finalul stagiunii viitoare. Nu a fost cazul orgoliosului Pique.

Pe de altă parte, acesta i-a făcut şi un bine Barcelonei, care economiseşte salariul brut al campionului mondial şi european, care ajunge la un total de 50 de milioane de euro. O sumă uriaşă, mai ales pentru un club care a trecut prin mari probleme financiare.

În primul rând, mulțumesc tuturor colegilor mei, personalului, oamenilor din club, tuturor celor care ne ajută în fiecare zi să facem totul mai ușor. În viață, când îmbătrânești, uneori să vrei e să te lași. O relație de atâta dragoste, de atâta pasiune, cred că era timpul să ne lase un spațiu, să ne dea aer, și sunt convins că în viitor voi fi din nou aici. Acesta nu este un rămas bun, am plecat cu ani în urmă și apoi m-am întors. M-am născut aici și voi muri aici. Visca Barça„, a fost discursul lui Pique, la finalul ultimului său meci de pe Camp Nou.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”