Închide meniul
Foto

Gerard Pique îi cere Shakirei 400.000 de dolari după despărțire! Presa internațională a aflat motivul

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 18:07

Gerard Pique și Shakira, în timpul unui interviu

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit

Gerard Pique și Shakira, în timpul unui interviu / Profimedia

  • Gerard Pique îi cere Shakirei 400.000 de dolari după despărțire
  • Presa internațională a aflat motivul

Gerard Pique îi cere Shakirei suma de 400.000 de dolari după despărțire. Potrivit presei internaționale, ar fi vorba despre o datorie pe care celebra cântăreață o are față de fundașul Barcelonei, cu care a format un cuplu timp de 12 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și Pique s-au despărțit în luna iunie a acestui an. Cei doi s-au cunoscut în 2010 și împreună au doi băieți: Sasha și Milan.

Gerard Pique îi cere Shakirei suma de 400.000 de dolari după despărțire

Chiar cei doi copii reprezintă mărul discordiei dintre Shakira și Gerard Pique, după ce au pus punct relației. Artista din Columbia își dorește să-i ia cu ea și să se stabilească în Statele Unite, la Miami. Inițial, fotbalistul s-a opus categoric scenariului respectiv, însă acum pare dispus să îl accepte… însă nu gratuit!

Reclamă

Conform publicației Telemundo, fundașul Barcei i-a transmis fostei sale partenere că își va da acordul să plece cu cei doi băieți în SUA cu două condiții: să îi achite o datorie mai veche, în valoare de 400.000 de dolari, și să îi cumpere în fiecare an 5 bilete la business class pe ruta Barcelona – Miami, pentru a-și putea vedea copiii.

Rămâne de văzut care va fi răspunsul Shakirei, care nu duce lipsă de fonduri. Celebra cântăreață de muzică latino are o avere răsunătoare, estimată la 300 de milioane de dolari.

Reclamă

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, în timp ce se afla în Suedia

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe celebra Shakira în timp ce se afla în Suedia. Fundașul Barcelonei a fost surprins alături de o blondă superbă, care i-ar fi presupusa amantă.

Conform El Periodico, Pique a mers în această vară în Suedia, la Stockholm, în calitate de invitat la evenimentul „Briliant Minds”, din postura de CEO al firmei Kosmos, care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor sportive.

Sursa citată anunță că, în aceeași seară, Pique a ieșit într-un local și a fost surprins alături de o tânără blondă, a cărei identitate nu a fost încă descoperită. Cei doi au fost fotografiați de un fan, iar poza a ajuns pe internet și s-a viralizat.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Spania notează că femeia alături de care Pique a apărut în Stockholm e aceeși persoană cu care ar fi înșelat-o pe Shakira, gest care a dus la despărțirea de celebra cântăreață. Presupusa amantă a fotbalistului ar avea 22 de ani și ar lucra ca oaspătar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Shakira a avut o reacţie emoţionantă după ce a plătit o avere. Procurorii cereau o pedeapsă de 8 ani şi 2 luni de închisoare
Extra • 20 nov., 16:42
FOTO
Shakira, reacţie emoţionantă după ce a plătit o avere pentru a nu intra la închisoare: „Am făcut asta pentru copiii mei”
Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap
Extra • 18 nov., 17:29
FOTO
Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap: „L-ai învins pe Pique şi în afara terenului!”
Gerard Pique, atac la adresa lui Real Madrid
La Liga • 8 nov., 14:00
Gerard Pique, atac dur la adresa lui Real Madrid: „Nu o să își aducă aminte nimeni”
Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei
Extra • 10 oct., 13:25
FOTO
Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei. Ce cerinţe poate avea vedeta de la angajaţi: „Experienţă dezamăgitoare!”