Închide meniul
Foto

Gerard Pique, implicat într-un nou scandal după despărțirea de Shakira: „Lasă drogurile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 10:29

Gerard Pique, implicat într-un nou scandal după despărțirea de Shakira: „Lasă drogurile!”

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira anul trecut

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira anul trecut / Profimedia

Gerard Pique este implicat într-un nou scandal după despărțirea de Shakira. În ultimele luni, fostul fundaș de la FC Barcelona a ținut regulat prima pagină a tabloidelor din Spania și nu numai, după ce a încheiat abrupt relația de 12 ani cu celebra cântăreață columbiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique a fost acuzat că a înșelat-o pe Shakira cu o tânără de 23 de ani. Între timp, fostul fotbalist a făcut publică relația cu Clara Chia (VEZI GALERIA FOTO).

Gerard Pique, implicat într-un nou scandal după despărțirea de Shakira: „Lasă drogurile!”

În semn de răzbunare, Shakira a lansat o piesă în care îi atacă dur pe fostul iubit și pe noua femeie din viața lui.

Acum, Gerard Pique se află din nou în centrul atenției, însă din alt motiv. Fostul jucător de pe Camp Nou a ajuns „la cuțite” cu un paparazzo cunoscut din Spania, pe nume Jordi Martin.

Martin a postat pe contul de Instagram un „story” cu un articol în care vorbește despre triunghiul amoros Pique – Shakira – Clara Chia. Unul dintre cei care a văzut povestea respectivă a fost chiar Gerard Pique. Jordi Martin a profitat de ocazie și a dat de veste în mediul online:

Reclamă

„Mă urmărește cel mai bun prieten al meu”, a scris Jordi Martin, pe contul de Twitter.

Pique a văzut și mesajul respectiv și nu s-a putut abține. Fostul jucător de la FC Barcelona i-a dat o replică uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Lasă drogurile! Cocaina este foarte rea”, i-a răspuns Gerard Pique lui Jordi Martin, pe Twitter.

Gerard Pique i-a răspuns lui Jordi Martin
Gerard Pique i-a răspuns lui Jordi Martin / Twitter

Gerard Pique a postat prima fotografie alături de noua iubită, Clara Chia

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită. Fostul fundaş de la Barcelona a postat pe reţelele de socializare prima fotografie alături de Clara Chia, studenta pentru care a părăsit-o pe Shakira.

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23) este cel mai nou cuplu din Spania. În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira.

Gerard Pique şi Shakira se află în centrul unui scandal monstru, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să posteze prima imagine alături de noua iubită. Imaginea a devenit imediat virală în Spania.

Gerard Pique, prima imagine cu noua iubită, Clara Chia / Instagram

Tot în presa din Spania a apărut o filmare în care mama lui Pique pare că o agresează pe Shakira. Femeia îi pune mâna pe faţă Shakirei. Scena s-a produs chiar sub privirile lui Pique, care nu a intervenit.

Mai mult, conform presei din Spania, Shakira le-ar fi spus copiiilor săi să nu îi mai spună bunică mamei lui Pique, lucru care a devastat-o pe femeie.

Reclamă

E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, au scris cei de la revista spaniolă Lecturas, citaţi de Marca.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și