Închide meniul
Foto

Gerard Pique vrea cu Clara Chia ceea ce nu a făcut în 12 ani de relaţie cu Shakira. Vestea momentului în Spania

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2023, 14:02

Gerard Pique vrea cu Clara Chia ceea ce nu a făcut în 12 ani de relaţie cu Shakira. Vestea momentului în Spania

Gerard Pique vrea cu Clara Chia ceea ce nu a făcut în 12 ani de relaţie cu Shakira

Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira şi este într-o relaţie cu Clara Chia / Colaj Instagram

Gerard Pique ar fi luat o decizie surprinzătoare în ceea ce priveşte acuala sa iubită, Clara Chia. Fostul fundaş al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei ia în calcul să se însoare cu tânăra de 23 de ani cu care trăieşte o poveste de dragoste. Nu a fost dispus să facă acest pas în cei 12 ani de relaţie cu Shakira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique nu se mai ascunde şi se afişeză tot mai des alături de Clara Chia, studenta pentru care a părăsit-o pe Shakira. Acum este gata să îi dea „decisiva” cântăreţei din Columbia cu care are 2 copii: Sasha și Milan.

Gerard Pique vrea cu Clara Chia ceea ce nu a făcut în 12 ani de relaţie cu Shakira

Potrivit Gazzetta dello Sport, care citează golssip.it, Gerard şi Clara au purtat deja discuţii despre nuntă. Au abordat subiectul la o cină şi şi-au făcut şi un plan.

Jurnalista Monica Vergara anunţă, în presa din Spania, că subiectul a fost abordat în timpul unei cine romantice. Clara Chia a dat de înţeles că vrea un „eveniment intim, foarte simplu, la care să fie invitate numai familiile„.

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23) formează cel mai controversat cuplu din Spania. În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Shakira a lansat mai multe piese în care l-a făcut praf pe Pique. Mai mult, le-ar fi spus copiiilor săi să nu îi mai spună bunică mamei lui Pique, lucru care a devastat-o pe femeie.

Reclamă 4 / 0/3

E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, au scris cei de la revista spaniolă Lecturas, citaţi de Marca.

Shakira l-a „distrus” pe Gerard Pique într-o piesă

Shakira i-a dedicat nouă o piesă lui Gerard Pique, fostul ei partener de viaţă. Versurile fac trimitere directă la relaţia pe care acesta o are cu Clara Chia, cântăreaţa sud-americană fiind extrem de dezamăgită de cum a fost tratată în relaţia cu fostul fundaş.

Una ca mine nu e pentru unul ca tine! Eram prea bună, de asta eşti acum cu una la fel ca tine!”, se arată într-un vers al melodiei, pe care Shakira a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarapp.

Mai mult decât atât, Shakira transmite, în mod indirect, că nu există cale de împăcare între ea şi Gerard Pique: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi, nici dacă ma implori!

Totodată, solista face trimitere şi la faptul că Gerard Pique a lăsat-o în plin scandal, fiind asalatată de jurnalişti, însă nu se lasă învinsă de asta: „M-ai lăsat cu presa la uşă! Ai crezut că mă răneşti, dar m-ai făcut mai puternică!”, se mai arată în versurile piesei cântăreţei.

Noua piesă a Shakirei a devenit imediat virală. În doar nouă ore de la publicare, a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și