Închide meniul

Gest uimitor al lui Gigi Becali pentru Anca Pandrea, aflată în stare critică, pe patul de spital. „Dumnezeu să-i dea sănătate, mi-a fost foarte rău”

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 11:20

Gest uimitor al lui Gigi Becali pentru Anca Pandrea, aflată în stare critică, pe patul de spital. „Dumnezeu să-i dea sănătate, mi-a fost foarte rău

Gest uimitor al lui Gigi Becali pentru Anca Pandrea

Hepta

  • Anca Pandrea a fost infectată cu Covid-19
  • Gigi Becali i-a sărit în ajutor

Chiar Anca Pandrea povesteşte cum a primit medicamentele care au ajutat-o să îşi revină de la Gigi Becali. Totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt, Becali fiind cel care a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe actriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ajutor nesperat pentru Anca Pandrea, în lupta cu Covid-19

„M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă.

Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea acum câteva zile. M-au sunat de la DSP că trebuie să-mi iau certificatul verde. Toate procedurile lor sunt atât de alambicate. Dumnezeu să-i dea sănătate. Acum sunt în carantină, până pe 4 noiembrie. Mi-a fost foarte rău. Îmi primul rând am trecut prin boală, stau în carantină.

Reclamă

Gigi mi-a dat un tratament, pe care l-am terminat. A fost drăguț și mi-a trimis medicamentele chiar în acea seară. M-a sunat. E un om extraordinar și săritor”, a spus Anca Pandrea, potrivit impact.ro.

Gigi Becali nu vrea să audă de vaccin la FCSB

Gigi Becali anunţă clar: la FCSB nu există vaccin! Finanţatorul roş-albaştrilor este vehement în legătură cu protocolul Ligii Profesioniste de Fotbal. „Ce facem dacă moare un jucător pe teren?”, e semnalul de alarmă tras de omul de afaceri.

Reclamă

„În primul rând, în protocolul de la Ligă, se arată că cei vaccinaţi transmit boala. El nu e testat, are boală şi le-o transmite jucătorilor de pe teren. Ce facem dacă moare unul pe teren? Dacă nu e testat şi joacă cu Covid, el poate face infarct, poate face atac cerebral.

Şi vor muri jucătorii pe teren, după aceea cine mai dă răspunsuri? La noi te obligă să te vaccinezi. Eu ştiu că vaccinatul transmite mai repede boala decât nevaccinatul.

Ne testăm pentru a nu ne îmbolnăvi. Dacă nu e testat jucătorul, poate muri pe teren. Cum să joci cu Covid? Hai să vedem peste 2-3 ani ce se va întâmpla. La FCSB nu există vaccin”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!