Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, semnal de alarmă în lupta cu Covid-19: „Ce facem dacă moare un jucător pe teren?”

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 15:11

Reclamă
Gigi Becali, semnal de alarmă în lupta cu Covid-19: „Ce facem dacă moare un jucător pe teren?

Haos la FCSB din cauza Covid-19

Hepta

„În primul rând, în protocolul de la Ligă, se arată că cei vaccinaţi transmit boala. El nu e testat, are boală şi le-o transmite jucătorilor de pe teren. Ce facem dacă moare unul pe teren? Dacă nu e testat şi joacă cu Covid, el poate face infarct, poate face atac cerebral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, semnal de alarmă în lupta cu Covid-19

Şi vor muri jucătorii pe teren, după aceea cine mai dă răspunsuri? La noi te obligă să te vaccinezi. Eu ştiu că vaccinatul transmite mai repede boala decât nevaccinatul.

Ne testăm pentru a nu ne îmbolnăvi. Dacă nu e testat jucătorul, poate muri pe teren. Cum să joci cu Covid? Hai să vedem peste 2-3 ani ce se va întâmpla. La FCSB nu există vaccin”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu, apel către fanii lui FCSB

Edi Iordănescu s-a infectat cu Covid-19 și a intrat în izolare. Antrenorul lui FCSB va lipsi, de la echipă, pentru cel puțin două săptămâni. Problemele sunt cu atât mai mari cu cât portarii Toma Niga, Răzvan Udrea, și fundașul David Petruț au avut teste pozitive. Mai mult, Budescu și Șut acuză, de câteva zile, o răceală, și au fost ținuți departe de restul grupului.

Edi Iordănescu nu se teme și are încredere deplină în colaboratorii săi. El nu va putea sta pe bancă cel puțin în disputele cu CS Mioveni și Farul. A făcut un apel la suporteri pentru a fi alături de echipă!

Reclamă

„Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia si inainte sa fiu depistat cu Covid-19. Incepand de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații. Ne vom auzi/vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totala pt a clarifica orice informatie asa cum am facut de fiecare data.

Am incredere neconditionata in colegii mei care se ocupa de echipa, am incredere totala in baieti, in profesionalismul lor si valoarea lor si fac apel la suporterii noștri sa mearga in numar cat mai mare la meci indiferent ca sunt din Buzau, ca vin din Bucuresti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru! Sanatate maxima tuturor!!„, a reacționat Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

Eugen Nae a fost cooptat în staff-ul celor de la FCSB, după ce Edi Iordănescu şi majoritatea celor din staff s-au infectat cu coronavirus. Printre cei care vor sta 14 zile în carantină se află şi antrenorul cu portarii, Marius Popa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și