Închide meniul

Gestul lui George Ogăraru, după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Şoc este un cuvânt potrivit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2022, 20:40

Gestul lui George Ogăraru, după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Şoc este un cuvânt potrivit!

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belurus!

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belurus! / Captură Telegram Svodki Tentr

Gestul lui George Ogăraru a fost dezvăluit, după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus. Fostul portar al Stelei riscă o pedeapsă între trei şi şapte ani de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autoritățile din Belarus au deschis un dosar penal pentru fostul portar al Stelei, iar George Ogăraru a anunţat că CSA Steaua va încerca să meargă la ambasada din Belarus.

Gestul lui George Ogăraru, după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus

„Cred că șoc este un cuvânt potrivit pentru ceea ce s-a întâmplat. Încercăm să ajungem în perioada următoare și la ambasada Belarusului. Un om minunat, un tată, un soț care merită susținerea noastră și ajutorul nostru.

Eu am vorbit și cu președintele FRF, cu domnul Burleanu, despre această situație. L-am rugat să vorbească în Belarus cu omologul dânsului”, a declarat George Ogăraru, potrivit sport.ro.

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus

Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus, la Minsk, după ce ar fi participat la protestele împotriva regimului lui Lukashenko, dar şi împotriva războiului început de Rusia, în Ucraina.

Reclamă

Conform celor de la Ua-football.com, fostul portar al Stelei riscă o pedeapsă între trei şi şapte ani de închisoare, sau anumite retricţii de libertate. De altfel, există şi un clip care circulă pe internet cu momentul în care acesta a fost reţinut.

În acel clip, antrenorul cu portarii al lui Lvov, în vârstă de 44 de ani susţine că a fost reţinut pentru că a protestat împotriva lui Lukashenko. Canalul TV pro-Lukashenko s-a grăbit să îl numească trădător.

Vasili Hamutovski a fost numit trădător

„Un fotbalist celebru în trecut, portar al naționalei de fotbal, a început să joace într-o bandă de extremiști fugari, presupuși sportivi, transformându-se într-un complice al Herasimeniei (n.r- Aliaksandra Herasimenia, dublă vicecampioană olimpică la Londra 2012, bronz olimpic la Rio 2016, sportivă fugită din Belarus, aflată în Lituania), Levchenko (n.r- Iulia Levcenko, fostă baschetbalistă, a jucat 4 sezoane în WNBA. a fost arestată în trecut pentru proteste) și alți trădători.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus i-a dat toate oportunitățile pentru o carieră și să câștige bani, dar se pare că n-a fost destul, iar el a început să își urască propria țară. Și să închirieze pentru 60.000 euro o cabană din cartierul Drozdy (Drazdy) către Ambasada Ungariei în același timp.

Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire. S-a întors de câteva ori în țară pentru servicii medicale de înaltă calitate, care în Belarus sunt de câteva ori mai ieftine decât în străinătate. Păcat că multe personalități media din țara noastră, care au făcut atât de multe pentru a o populariza, cad în tactica fugarilor precum copiii mici și creează artificial mitul 97% (n.r- rezultat al opozanților lui Lukashenko la sondaje online prin care susțin că 97% dintre bieloruși îl vor dat jos)”, au descris cei care îl susţin pe Lukashenko arestarea fostului internaţional, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și