Închide meniul

Gestul pe care l-a făcut Sinisa Mihajlovic în faţa lui Adrian Mutu, la 7 ani după cel mai controversat moment al carierei: „Am greșit și îți cer scuze, nu e cazul să o faci și tu!”

Reclamă

Publicat: 16 decembrie 2022, 17:38

Gestul pe care l-a făcut Sinisa Mihajlovic în faţa lui Adrian Mutu, la 7 ani după cel mai controversat moment al carierei: „Am greșit și îți cer scuze, nu e cazul să o faci și tu!

Mutu şi Mihajlovic au fost adversari în Serie A

Profimedia

Gestul pe care l-a făcut Sinisa Mihajlovic în faţa lui Adrian Mutu, la câţiva ani după cel mai controversat moment al carierei. Cei doi au avut parte de un moment teribil în 2003.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În noiembrie 2003, Mihajlovic şi Mutu au fost adversari în Lazio – Chelsea 0-4. Momentul controversat a fost când Mihajlovic, care juca la Lazio, l-a scuipat pe Adrian Mutu. După 7 ani, cei doi avea să facă echipă la Fiorentina. Mihajlovic a fost numit antrenor în locul lui Cesare Prandelli, cel care pelca la acel moment la naţionala Italiei.

Mutu a povestit în cartea sa că sârbul şi-a cerut scuze pentru ieşirea necontrolată şi a admis că a greşit. Mutu şi Mihajlovic au devenit prieteni buni după ce s-au împăcat.

Gestul pe care l-a făcut Sinisa Mihajlovic în faţa lui Adrian Mutu, la 7 ani după cel mai controversat moment al carierei

Mă gândeam că trebuie să discutăm despre acel indicent, îmi căutam cuvintele. Eram la Cortina d’Ampezzo, primele trei zile de antrenament de la venirea din vacanță. «Te cheamă Mister!», mi-a spus team-managerul. «Du-te la el în vestiar, că e singur!».

Eram în chiloți, mi-am pus șlapii și așa am plecat. «Sârbul are gând de răzbunare!», mi-am zis. «Dacă e să ne batem, măcar să nu mă poată apuca de tricou, să mi-l pună în cap»”
Dar surpriză! „Când am intrat în vestiar, să leșin: Sinişa era tot în chiloți. «Mamă, și el a gândit la fel!». M-am așezat pe partea opusă lui. «Mă, tu de ce ai venit în chiloți?». «Dar tu de ce mă primești în chiloți?». A spart primul gheața. «Nu trebuia să fac acel gest acum câțiva ani! Știu că ești preocupat, dar nu te mai agita, a fost vina mea!

Reclamă

Ai fost isteț că m-ai provocat, iar eu laș că te-am scuipat. Am greșit și îți cer scuze, nu e cazul să o faci și tu», mi-a zis. Am rămas prieteni și azi, la 20 de ani de la acele momente. Când am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și ne-am adus aminte episodul «chiloți»„, a povestit Adrian Mutu în cartea sa, conform gsp.ro.

Cine a fost Sinisa Mihajlovic, sârbul care a decedat la doar 53, învins de leucemie. Loviturile sale libere vor rămâne în istorie

Cine a fost Sinisa Mihajlovic, sârbul care a decedat la doar 53 de ani, învins de leucemie. Sinisa Mihajlovic a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Serbiei, dar şi unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere.

Sinisa Mihajlovic a decedat la vârsta de 53 de ani, fiind învins de leucemie. Sârbul se lupta cu boala din 2019, învingând-o la un moment dat. Anul acesta, fostul antrenor de la Bologna a fost din nou internat pentru că boala i-a recidivat, fapt care i-a fost fatal.

Reclamă 4 / 0/3

Sinisa Mihajlovic a cucerit primul mare trofeu ca jucător, în 1991, Liga Campionilor, alături de Steaua Roşie Belgrad. Sârbii se impuneau într-o finală dramatică, cu Marseille, finală câştigată la loviturile de departajare, acolo unde a înscris şi Mihajlovic.

După succesul înregistrat cu Steaua Roşie, Mihajlovic a fost cumpărat de AS Roma în schimbul a 4,5 milioane de euro, formaţie la care a petrecut 2 sezoane. În 1994 a fost cumpărat de Sampdoria, în schimbul a 6 milioane de euro.

În 1998, Mihajlovic a fost cumpărat de Lazio, pentru 17 milioane de euro, sumă colosală la vremea respectivă. Sârbul a scris istorie pe Olimpico, acolo unde a cucerit şapte trofee, cele mai importante fiind Supercupa Europei, titlul în Serie A, şi patru Cupe ale Italiei.

După şase sezoane în care a îmbrăcat tricoul lui Lazio, Mihajlovic a fost transferat de Inter, acolo unde şi-a încheiat cariera de jucător. În tricoul nerazzurrilor, sârbul a cucerit un titlu în Serie A, cât şi două Cupe ale Italiei şi o Supercupă.

Sinisa Mihajlovic rămâne în istoria fotbalului ca fiind unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere. Precizia şi forţa sa, chiar şi de la distanţe de peste 30 de metri, fac din Sinisa Mihajlovic un fotbalist legendar.

Sinisa Mihajlovic le-a pregătit pe Bologna, Catania, Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino şi Sporting. Totodată, fostul mijloş a fost şi selecţionerul Serbiei, timp de un an, între 2012 şi 2013.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și