Închide meniul

Ghinion teribil pentru Christian Atsu! Cum ar fi putut evita fostul jucător de la Chelsea cutremurele devastatoare din Turcia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 14:12

Ghinion teribil pentru Christian Atsu! Cum ar fi putut evita fostul jucător de la Chelsea cutremurele devastatoare din Turcia

Ghinion teribil pentru Christian Atsu, dup[ cutremurele din Turcia

Christian Atsu, prins sub dărâmăturile din Turcia/ Colaj Profimedia

Christian Atsu a avut parte de un ghinion teribil, acesta fiind în continuare de negăsit după cutremurele din Turcia. Un coleg de la Hatayspor al fostului jucător de la Chelsea, a dezvăluit că Atsu ar fi putut evita seismul devastator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Atsu este dat dispărut, după cutremurele care au nimict Turcia luni dimineaţa. Fotbalistul înregistrat la Hatayspor este pierdut sub dărâmăturile provocate de seismele puternice.

Ghinion teribil pentru Christian Atsu, după cutremurele devastatoare din Turcia

Sam Adekugbe a dezvăluit că Christian Atsu a fost la el acasă, în noaptea în care s-au produs cutremurele. Imediat după ce fostul jucător de la Chelsea a plecat spre locuinţa sa, a avut loc tragedia care a ucis zeci de mii de oameni.

În acest context, Atsu ar fi putut evita dezastrul, pentru că locuinţa lui Adekugbe nu s-a dărâmat, aşa cum s-a întâmplat cu blocul jucătorului care este de negăsit.

„Ne odihneam acasă, alături de unii coechipieri, după partida cu Kasimpasa de duminică. Seismul s-a produs când am început să fac curat în casă, imediat după ce ei au plecat. Totul a început să se mişte. Am crezut că fac atac de panică. Ulterior mobila şi televizorul au început să cadă. În bucătărie, pahare şi farfurii se spărgeau. Era ca într-un film. Vezi clădiri prăbuşindu-se, focuri, oameni care ţipă şi plâng. Vezi case distruse. Lucruri la care nu te aştepţi. Sunt încă oameni dispăruţi, inclusiv directorul sportiv Taner Savut. Este o confuzie legată de unde se afla Christian Atsu, care a fost la mine acasă în acea noapte”, a declarat Sam Adekugbe, potrivit hurryet.com.tr.

Reclamă

Totodată, acesta a declarat că zvonurile conform cărora Christian Atsu ar fi fost găsit sunt incerte, şi a mai oferit detalii uluitoare despre seismul devastator care a lovit Turcia.

„M-am alăturat celor care caută supravieţuitori. Vestea că Atsu a fost salvat este acum suspectă. Unul dintre producătorii de echipamente sportive şi-a pierdut viaţa în cutremur. Fiicele şi mama unei femei care lucrează în bucătăria echipei, de asemenea.

Drumul este împărţit în două. Când am ieşit, am auzit oameni ţipând în ger. După ce am fost martor la dezastrul produs lângă casa mea, am mers până la baza de antrenamente, privin distrugerile de pe drum. Poduri au fost distruse. Zgârie-norii cu 12 etaje s-au prăbușit complet. Familiile îşi căutau oamenii dragi, părinţii îşi căutau copiii, şi copiii îşi căutau părinţii. A fost uluitor. Este ceva la care chiar nu te aştepţi”, a mai completat jucătorul de la Hatayspor.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Pirlo, surprins în Turcia de cutremurele devastatoare

Andrea Pirlo a fost surprins în Turcia de cutremurele devastatoare. Antrenorul Fatih Karagumruk şi jucătorii săi sunt în siguranţă şi încearcă să îi ajute pe cei care trec prin clipe teribile după seismele de 7.8, respectiv 7.5 grade.

Fostul star al lui AC Milan şi Juventus antrenează în Turcia din vara anului trecut. Echipa lui a ajuns la şapte meciuri la rând fără înfrângere chiar înaintea tragediei care a făcut peste 20.000 de victime.

„Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, îmi pare rău pentru toată lumea. Sper că putem contribui cu ceva pentru a ajuta poporul turc să depășească această tragedie uriașă.

Îmi pare foarte rău și pentru Volkan, care, din păcate, este acolo în acest moment tragic. Vrem să ajutăm. Știm că va fi dificil, dar încercăm să facem ceea ce putem. Trimit o mare îmbrățișare tuturor„, a declarat Andrea Pirlo, potrivit dailymail.co.uk.

Pirlo şi jucătorii săi au sărit în ajutorul celor aflaţi în dificultate şi au trimis mai multe ajutoare. Au încărcat un tir care a fost trimi în zonele cele mai afectate de cele două cutremure devastatoare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și