Închide meniul

Andrea Pirlo, surprins în Turcia de cutremurele devastatoare. Ce a declarat antrenorul lui Fatih Karagumruk, după ce bilanţul a depăşit 20.000 de morţi

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2023, 11:16

Andrea Pirlo, surprins în Turcia de cutremurele devastatoare. Ce a declarat antrenorul lui Fatih Karagumruk, după ce bilanţul a depăşit 20.000 de morţi

Andrea Pirlo, surprins în Turcia de cutremurele devastatoare. Ce a declarat antrenorul lui Fatih Karagumruk

Andrea Pirlo este antrenorul lui Fatih Karagumruk / Colaj Twitter

  • Andrea Pirlo o antrenează pe ocupanta locului 9 din Turcia
  • Gest superb făcut de Pirlo şi de jucătorii săi

Andrea Pirlo a fost surprins în Turcia de cutremurele devastatoare. Antrenorul Fatih Karagumruk şi jucătorii săi sunt în siguranţă şi încearcă să îi ajute pe cei care trec prin clipe teribile după seismele de 7.8, respectiv 7.5 grade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul star al lui AC Milan şi Juventus antrenează în Turcia din vara anului trecut. Echipa lui a ajuns la şapte meciuri la rând fără înfrângere chiar înaintea tragediei care a făcut peste 20.000 de victime.

Andrea Pirlo a fost surprins în Turcia de cutremurele devastatoare

Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, îmi pare rău pentru toată lumea. Sper că putem contribui cu ceva pentru a ajuta poporul turc să depășească această tragedie uriașă.

Reclamă

Îmi pare foarte rău și pentru Volkan, care, din păcate, este acolo în acest moment tragic. Vrem să ajutăm. Știm că va fi dificil, dar încercăm să facem ceea ce putem. Trimit o mare îmbrățișare tuturor„, a declarat Andrea Pirlo, potrivit dailymail.co.uk.

Pirlo şi jucătorii săi au sărit în ajutorul celor aflaţi în dificultate şi au trimis mai multe ajutoare. Au încărcat un tir care a fost trimi în zonele cele mai afectate de cele două cutremure devastatoare.

Reclamă

Fostul mijlocaş şi antrenor al lui Juventus nu are de gând să stea prea mult timp în Turcia. Visează să revină pe banca unei echipe de top, cu care să se lupte pentru câştigarea Champions League.

Pentru mine, este important să am obiective mari. Când eram fotbalist, jucam mereu ca să câștig marile trofee. Şi acum am același obiectiv. Sunt aici pentru a deveni mai bun, dar ambiția mea este să antrenez o echipă mare, să câștig Liga Campionilor. Pentru că dacă nu ai ambiție, trebuie să stai acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Am trei sau patru reguli. Nu-mi place ca jucătorii să vorbească la telefon înainte de meci. Nu-mi place când aceştia întârzie. Dacă ajung târziu, nu joacă. Când ești pe teren, trebuie să dai 100%. După, poți să faci ce vrei„, a mai spus legenda naţionalei Italiei.

Pirlo a stat pe banca lui Juventus din luna septembrie a anului 2020 şi până în mai 2021, perioadă în care a cucerit două trofee, Cupa Italiei şi Supercupa Italiei.

Bilanţul cutremurului din Turcia şi Siria a trecut de 20.000 de morţi

Bilanţul cutremurului devastator care a lovit Turcia şi Siria se ridică acum la cel puţin 20.451 de morţi, potrivit autorităţilor, ceea ce-l face, din acest punct de vedere, un dezastru mai grav decât cel din 2011 din Japonia, relatează CNN.

În Turcia, bilanţul victimelor a crescut la 17.134 de morţi, iar alte 70.347 de persoane sunt rănite, potrivit celui mai recent bilanţ al Agenţiei turce de gestionare a dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă (AFAD).

Şi numărul total al deceselor din Siria a urcat la cel puţin 3.317 – dintre care 1.970 în zonele controlate de rebeli în nord-vestul ţării, potrivit grupului de protecţie civilă Căştile Albe, iar 1.347 de morţi în zonele controlate de guvern – potrivit presei de stat siriene.

Numărul total al persoanelor rănite în Siria, în toate teritoriile afectate, a crescut la 5.245, dintre care 2.295 în zonele controlate de guvern şi 2.950 în zonele controlate de rebeli.

Astfel, bilanţul total al seismului devastator de luni a ajuns la cel puţin 20.451 de morţi şi 75.592 de răniţi, în Siria şi Turcia, anunţă news.ro.

Reclamă

Merih Demiral, ajutat de starurile fotbalului mondial

Fotbalistul echipei Atalanta, Merih Demiral, a anunțat că a scos la licitație un tricou semnat al lui Erling Haaland, pentru a sprijini victimele cutremurelor devastatoare din Turcia.

Demiral a vândut până acum tricouri semnate de Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci și Paulo Dybala. Pe lângă cel al lui Haaland, a mai scos la licitatie și tricouri semnate de Harry Kane, Alvaro Morata și Antoine Griezmann. Toate fondurile obținute vor fi donate câtre victimele seismelor din Turcia.

Ca să facă rost de tricoul lui Erling Haaland, Merih Demiral a luat legătura cu Ilkay Gundogan și Emre Can, care l-au informat pe starul norvegian cu privire la inițiativa fotbalistului Atalantei. Haaland a acceptat imediat propunerea.

Tricoul semnat de Ronaldo, care făcea parte din colecția personală a lui Merih Demiral, a fost vândut pentru patru milioane de lire turceți, adică aproape 200.000 de euro. Tricourile lui Dybala și Bonucci s-au vândut cu câte 25.000 de euro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-au anunțat pedepsele după ce suporterii s-au bătut pe teren cu jucătorii la Trabzonspor - Fenerbahce
Fotbal extern • 3 apr., 19:23
S-au anunțat pedepsele după ce suporterii s-au bătut pe teren cu jucătorii la Trabzonspor – Fenerbahce
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare
Fotbal extern • 16 feb., 10:19
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare! Calculele făcute de antrenorul român
Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B!
AntenaPLAY • 10 feb., 19:52
Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B! Andrea Pirlo, „distrus” la marginea terenului în Pisa – Sampdoria 2-0
Venezia - Sampdoria 5-3 LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 14 ian., 18:30
Venezia – Sampdoria 5-3. Nebunie totală în Serie B! Echipa lui Pirlo, învinsă după două goluri încasate în 4 minute