Închide meniul
Foto

Gică Hagi, declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui: „Femeile sunt frumusețea, avem nevoie de ele în viață!”

Publicat: 5 iunie 2023, 9:48

Gică Hagi, declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui

Gică Hagi, declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui

Gică Hagi şi Marilena Hagi, la petrecerea de titlu / AntenaSport

Gică Hagi a făcut o declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui, Marilena. „Regele” a avut un discurs memorabil la adresa celei cu care are doi copii, pe Ianis Hagi şi pe Kira Hagi. „Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am”, a spus cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi i-a mulţumit soţiei lui încă din momentul în care a câştigat titlul cu Farul. La finalul meciului cu FCSB, acesta nu a mai stat să se bucure alături de jucători şi a fugit direct în lojă. A sărbătorit alături de Marilena Hagi, pe care a adus-o şi pe teren, la festivitatea de premiere.

Gică Hagi, declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui

Gică Hagi şi soţia lui au atras toate privirile şi la petrecerea de titlu, din club. Au dansat şi au cântat. La două săptămâni distanţă, Hagi a ţinut să îi mulţumească din nou Marilenei.

Reclamă

Femeile sunt frumusețea, avem nevoie de ele în viață! Fără ele suntem… nimic. Ce ești fără ele? Ai nevoie de ea, de soție, trebuie să fie lângă tine, s-o simți, s-o iubești, s-o respecți. Ce face o femeie… Ea e puternică.

Femeile sunt mai puternice ca noi. Noi le avem pe ale noastre, dar ele sunt mult mai puternice, din ce am văzut eu. Am văzut-o pe soția mea la naștere. La Ianis, am fost în sala de naștere. La Kira, eram plecat și nu am putut. Dar la Ianis n-a vrut să nască până n-am venit eu. E puternică de tot.

Reclamă

Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bine, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a declarat Gică Hagi pentru orangesport.ro.

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori

„Regele” Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României l-a ajutat şi pe bunul său prieten să îşi găsească marea dragoste. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe Luminţa, sora soţiei lui Hagi.

A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’„, povestea Gică Popescu pentru a1.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de sora soţiei lui Gică Hagi. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

„Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit„, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 18 mart., 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Liga 1 • 18 mart., 14:46
„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid - Farul: "Nu există aşa ceva". Ce a spus despre Gică Hagi
Liga 1 • 16 mart., 10:14
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva”. Ce a spus despre Gică Hagi