Închide meniul

Gică Hagi și Gică Popescu și-au luat soțiile cu ei în Moldova. Cum s-au afișat surorile Marilena Hagi si Luminița Popescu

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 20:22 / Actualizat: 17 iulie 2023, 22:37

Reclamă
Gică Hagi și Gică Popescu și-au luat soțiile cu ei în Moldova. Cum s-au afișat surorile Marilena Hagi si Luminița Popescu

Gică Popescu și Gică Hagi, fotografie virală de Crăciun

Gică Hagi și Gică Popescu, în timpul unui eveniment / Hepta

Gică Hagi și Gică Popescu și-au luat soțiile cu ei în Moldova. Femeile au plecat alături de delegația celor de la Farul Constanța în țara de peste Prut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Marinarii” vor juca returul cu Sheriff, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, la Tiraspol, în Transnistria. Partida va avea loc pe data de 18 iulie, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Gică Hagi și Gică Popescu și-au luat soțiile cu ei în Moldova. Surorile s-au fotografiat la o cramă de vinuri

În timp ce Gică Hagi și Gică Popescu se ocupă de meciul cu Sheriff Tiraspol, soțiile acestora au profitat de plecarea în Moldova și au plecat să viziteze atracțiile turistice din zonă.

Marilena Hagi și Luminița Popescu s-au fotografiat la una dintre cele mai apreciate vinării din lume, Republica Moldova fiind cunoscută pentru astfel de locații.

Marilena Hagi și Luminița Popescu, la o cramă de vinuri din Republica Moldova
Marilena Hagi și Luminița Popescu, la o cramă de vinuri din Republica Moldova

După mini-vacanța petrecută peste Prut, soțiile lui Gică Hagi și Gică Popescu vor participa la meciul celor de la Farul Constanța din Transnistria, acolo unde „Regele” speră că echipa sa va reuși să repete performanța de la Ovidiu și să se califice în turul al 2-lea preliminar al UEFA Champions League.

Reclamă

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori

Se ştie cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori. Chiar foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur au povestit unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor. „Baciul” a venit cu detalii pe care puţină lume le ştie.

„Regele” Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României l-a ajutat şi pe bunul său prieten să îşi găsească marea dragoste. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe Luminţa, sora soţiei lui Hagi.

„A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’”, povestea Gică Popescu pentru a1.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de sora soţiei lui Gică Hagi. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

„Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!”

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și