Închide meniul

Gică Popescu, mesaj de Ziua Naţională a României. Poza specială în tricoul naţionalei

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2022, 15:29 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 20:21

Gică Popescu, mesaj de Ziua Naţională a României. Poza specială în tricoul naţionalei

Gică Popescu, mesaj de Ziua Naţională a României

Gică Popescu, mesaj de Ziua Naţională a României / Facebook Gheorghe Popescu

  • Gică Popescu a avut un mesaj special pentru români

Gică Popescu a avut un mesaj special pentru români, chiar de Ziua Naţională a României! El a afirmat că doar luptând împreună pentru performanţă ne putem mândi cu România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu toţii „jucăm” in aceeaşi echipă şi ne dorim ce-i mai bun pentru ea. Să luptăm împreună pentru performanţă, numai aşa ne putem mândri cu ţara noastră în fiecare zi.Nu doar astăzi: Hai, România! În special astăzi: La mulţi ani, România!”, a scris el pe Facebook.

Reclamă

Gică Popescu, mesaj de Ziua Naţională a României

Fotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României. Echipele noastre au transmis mesaje spectaculoase cu ocazia zilei sărbătorii naționale. De 1 decembrie, cele mai tari cluburi din România au pregătit surprize pentru suporteri.

Farul, liderul campionatului, a realizat un colaj cu jucătorii de națională din lotul constănțenilor, alături de Gică Popescu și „Regele” Gică Hagi, în tricoul României. „La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a scris Farul, pe Facebook.

Reclamă

Și rivalele din Craiova au avut un mesaj special de Ziua Națională. „În cel puțin o zi din an, pe 1 Decembrie, suntem români înainte de a fi olteni. Dar asta nu înseamnă că ne sărbătorim românismul altfel decât suntem obișnuiți, adică cu veselie, tradiții și merinde pur oltenești„, a scris Universitatea Craiova. „Astăzi este zi de sărbătoare pentru toți românii!”, a scris și FC U Craiova 1948.

Edi Iordănescu, mesaj special de Ziua Națională a României

Antrenorul tricolorilor a transmis că, alături de jucători, vrea să aducă din nou bucuria în rândul fanilor fotbalului românesc.

„De 1 Decembrie, gândul meu se întoarce cu recunoștiință spre părinții, bunicii și străbunicii noștri, care au construit România. Am fost, sunt și voi fi mereu mândru că sunt român.

Reclamă 4 / 0/3

În fiecare zi, ca antrenor al echipei naționale, încerc, împreună cu tricolorii, să facem românii mândri și fericiți. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru afecțiune, pentru afecțiunea pe care o purtați echipei României.

De ziua naționala vă urez sănătate și să vă bucurați împreună cu familia de această sărbătoare. La mulți ani, români de pretutindeni!”, a spus Edi Iordănescu, într-un videoclip postat joi de FRF TV.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România