Închide meniul
VIDEO

Fotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României! Mesaje spectaculoase ale echipelor noastre. Ce surprize au pregătit

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2022, 10:54

Fotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României! Mesaje spectaculoase ale echipelor noastre. Ce surprize au pregătit

Fotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României

Colaj cu mesajele transmise de echipele românești de Ziua Națională a României / Facebook

Fotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României. Echipele noastre au transmis mesaje spectaculoase cu ocazia zilei sărbătorii naționale. De 1 decembrie, cele mai tari cluburi din România au pregătit surprize pentru suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a început cu un mesaj impresionant al căpitanului Mario Camora, continuat de cele ale celorlalți internaționali români Manea, Petrila și Burcă. Stranierii campioanei României le-au urat „La mulți ani” românilor în limbile materne.

Fotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României

Mario Camora: „Acum 11 ani nu am plecat de acasă. Acum 11 ani am venit acasă! La mulți ani, România!”. Cristi Manea: „Sunt mândru de fiecare dată când îmbrac tricoul țării mele. La mulți ani, români!”. Claudiu Petrila: „Ne reprezentăm țara cu cinste în Europa”. Andrei Burcă: „Atunci când îmi cântă imnul României, simt emoție și putere! Români, e ziua voastră, bucurați-vă!”.

„De oriunde am veni, și în orice limbă am vorbi, astăzi gândim și trăim românește! E ziua noastră! Să ne mândrim și să ne bucurăm împreună de ea! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a scris CFR Cluj, pe Facebook.

Reclamă

Farul, liderul campionatului, a realizat un colaj cu jucătorii de națională din lotul constănțenilor, alături de Gică Popescu și „Regele” Gică Hagi, în tricoul României. „La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a scris Farul, pe Facebook.

Jucătorii Rapidului au recitat împreună imnul național

Fotbaliștii giuleșteni, români sau stranieri, au recitat pe rând câte un vers al imnului național al României. Tonul l-a dat căpitanul Cristi Săpunaru!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a realizat o compilație cu cele mai spectaculoase locuri din țara noastră, în timp ce Dinamo a pus drapelul lângă tradiționalul steag alb-roșu. „Dinamo suntem noi, România suntem toți!”


Și rivalele din Craiova au avut un mesaj special de Ziua Națională. „În cel puțin o zi din an, pe 1 Decembrie, suntem români înainte de a fi olteni. Dar asta nu înseamnă că ne sărbătorim românismul altfel decât suntem obișnuiți, adică cu veselie, tradiții și merinde pur oltenești„, a scris Universitatea Craiova. „Astăzi este zi de sărbătoare pentru toți românii!”, a scris și FC U Craiova 1948.

Edi Iordănescu, mesaj special de Ziua Națională a României

Antrenorul tricolorilor a transmis că, alături de jucători, vrea să aducă din nou bucuria în rândul fanilor fotbalului românesc.

„De 1 Decembrie, gândul meu se întoarce cu recunoștiință spre părinții, bunicii și străbunicii noștri, care au construit România. Am fost, sunt și voi fi mereu mândru că sunt român.

În fiecare zi, ca antrenor al echipei naționale, încerc, împreună cu tricolorii, să facem românii mândri și fericiți. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru afecțiune, pentru afecțiunea pe care o purtați echipei României.

Reclamă

De ziua naționala vă urez sănătate și să vă bucurați împreună cu familia de această sărbătoare. La mulți ani, români de pretutindeni!”, a spus Edi Iordănescu, într-un videoclip postat joi de FRF TV.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și