Închide meniul
Foto

Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi! Momente de senzație la petrecerea fiului „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 13:19

Reclamă
Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi! Momente de senzație la petrecerea fiului „Regelui”

Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi

Gigi Becali, la cununia lui Ianis Hagi/ TikTok

Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi! Patronul de la FCSB a fost într-o formă de zile mari și s-a distrat pe cinste la petrecerea cu 400 de invitați dată de fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este nașul de cununie al lui Gigi Becali, astfel că patronul de la FCSB nu putea lipsi de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi. „Prințul” s-a cununat civil cu Elena Tănase, chiar în prima zi de Crăciun.

Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi

Gigi Becali a dansat și a cântat la petrecerea dată într-un restaurant select din București. Latifundiarul din Pipera a dat chiar și dedicații, aruncând cu bani spre scena care era ocupată de un solist care cânta melodii machedonești.

Gigi Becali a dat dedicații pentru întreaga familie a lui Gică Hagi, nașul și prietenul său: „Pentru familia nașului! Trăaiscă!”, a strigat solistul, după ce a primit banii de la milionarul din Pipera.

Vezi AICI momentul în care Gigi Becali aruncă cu banii pe dedicații

Reclamă

Peste 400 de invitați au participat la petrecerea dată de Ianis Hagi și Elena. Gigi Becali a cântat și a dansat, ca în vremurile bune. Latifundiarul din Pipera a stat în mijlocul scenei, alături de un solist de muzică machedonească, având și el microfon.

La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor. „Așa, nea Gigi” și „Gigi Becali e cu noi”, au strigat solistul și unul dintre invitați, văzându-l pe Gigi Becali într-o formă de zile mari, acesta de asemenea încurajând oamenii să se distreze alături de el. „Haide”, a exclamat de câteva ori Becali.

Marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi

S-a aflat care sunt marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi. Simona Halep și părinții ei au lipsit de la evenimentul cu 400 de invitați organizat de fiul „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

Conform prosport.ro, Simona Halep nu a participat la petrecerea dată de Ianis Hagi și Elena. Sursa citată anterior notează faptul că româncă și-ar fi „delegat” părinții să participe la cununia fiului „Regelui”, însă ultima postare a fostului lider WTA, de pe contul oficial de Instagram, demonstrează că de fapt, nici Stere și Tania Halep nu au participat.

Simona Halep a postat o fotografie cu părinții săi, de la un restaurant, semn că petreceau Crăciunul împreună.

La petrecerea dată de Ianis, care s-a desfășurat în Nordul Bucureștiului, au participat nume mari din sport, precum Gigi Becali sau Gică Popescu. Simona Halep însă nu și-a făcut apariția, deși Gică Hagi și soția sa, Marilena, au luat parte la nunta fostului lider WTA cu Toni Iuruc, din toamna lui 2021.

Tatăl Simonei Halep, Stere, este de asemenea un apropiat al familiei Hagi. Acesta a sărbătorit alături de „Rege” atunci când Farul a câștigat titlul. De asemenea, Stere a fost văzut des la meciurile campioanei.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul Vezi toate știrile
Citește și