Închide meniul

Marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi! Cine a lipsit de la evenimentul cu 400 de invitați

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 12:09

Reclamă
Marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi! Cine a lipsit de la evenimentul cu 400 de invitați

Marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi

Sursa orangesport.ro

S-a aflat care sunt marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi. Simona Halep și părinții ei au lipsit de la evenimentul cu 400 de invitați organizat de fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere pe cinste, la un restaurant select din București.

Marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi

Conform prosport.ro, Simona Halep nu a participat la petrecerea dată de Ianis Hagi și Elena. Sursa citată anterior notează faptul că româncă și-ar fi „delegat” părinții să participe la cununia fiului „Regelui”, însă ultima postare a fostului lider WTA, de pe contul oficial de Instagram, demonstrează că de fapt, nici Stere și Tania Halep nu au participat.

Simona Halep a postat o fotografie cu părinții săi, de la un restaurant, semn că petreceau Crăciunul împreună.

La petrecerea dată de Ianis, care s-a desfășurat în Nordul Bucureștiului, au participat nume mari din sport, precum Gigi Becali sau Gică Popescu. Simona Halep însă nu și-a făcut apariția, deși Gică Hagi și soția sa, Marilena, au luat parte la nunta fostului lider WTA cu Toni Iuruc, din toamna lui 2021.

Reclamă

Tatăl Simonei Halep, Stere, este de asemenea un apropiat al familiei Hagi. Acesta a sărbătorit alături de „Rege” atunci când Farul a câștigat titlul. De asemenea, Stere a fost văzut des la meciurile campioanei.

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena

Ianis Hagi a făcut o dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena Tănase. Ianis Hagi a spus că se descurcă la fel de bine ca pe terenul de fotbal şi pe ringul de dans.

„Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a vorbit despre realizările sale din 2023, revenirea după accidentare, mutarea în Spania și calificarea la EURO 2024 cu naționala României, dar și evenimentul important din viața personală.

E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele”, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și