Închide meniul

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română! Patronul FCSB a făcut anunțul: „E cel mai bun lucru, am scăpat de belele!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 21:59 / Actualizat: 11 mai 2022, 23:01

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română! Patronul FCSB a făcut anunțul: „E cel mai bun lucru, am scăpat de belele!

Gigi Becali și-a recuperat permisul de conducere

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română, în urma căruia i-a fost suspendat permisul de conducere. Patronul FCSB a contestat decizia autorităților și a câștigat din a doua încercare. Latifundiarul din Pipera a fost în culmea fericirii la aflarea veștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a rămas fără permis de conducere în luna mai a anului 2021, după ce polițiștii l-au prins circulând cu o viteză de 106 km/h în localitate. În zona respectivă, viteza maximă era de 50 km/h.

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română! Patronul FCSB a făcut anunțul

În ziua respectivă, latifundiarul din Pipera mergea la înmormântarea unui preot din Vâlcea. Gigi Becali a contestat decizia în Istanță, iar primul răspuns a fost nefavorabil. Omul de afaceri nu s-a lăsat și a mai făcut un apel, iar Tribunalul din Argeș i-a dat câștig de cauză.

„Admite apelul. Schimbă sentința, în sensul că admite plângerea şi anulează procesul-verbal contestat. Definitivă.”, au anunțat autoritățile competente.

Gigi Becali s-a bucurat enorm la aflarea veștii. Patronul FCSB a explicat cum a întors decizia Tribunalului și de ce avea viteza respectivă în localitate.

Reclamă

„Mi-ai dat o veste foarte bună, bravo! E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile. Au mai fost sentințe date în cazuri ca ale mele și s-a aplicat practica judiciară.

Becali exultă după ce și-a recuperat permisul auto

Nu se vedea numărul la mașină, iar atunci nu era probă. Am cerut filmul și nu se vedea numărul. Mi-au zis că asta e mașina, dar nu se cunoaște. Le-am explicat că dacă nu se cunoaște, atunci nu există… Legea e unitară, e hotărâre clară, dacă nu se vede numărul, nu e probă.

Să îți mai zic ceva. Eu eram în depășire, cică aveam 106 (km/h). Dar sunt alte hotărâri în care, cu 103, nu s-a luat în seamă, că e depășită cu puțin viteza. Dar eu eram în depășire. Ei (n.r. – polițiștii) în tot filmul vorbesc de 58 de km/h, dar când eram în depășire, logic, nu pot să o depășesc cu 100 dacă cel pe care îl depășesc merge cu 99. Trebuie să o calc puțin. Mie nu îmi place viteza, oricum.”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu are nicio emoție cu FC Voluntari

Gigi Becali e categoric. FCSB nu se poate împiedica de Voluntari. Liga 1 oferă, în acest sezon, cel mai încins final de campionat din ultimii ani! CFR conduce clasamentul, cu 54 de puncte.

Ardelenii sunt urmați de FCSB, cu 52 de puncte. Cele două au meci direct în ultima etapă. Pentru ca partida să se joace cu titlul pe masă, formația lui Toni Petrea nu are voie să se încurce cu ilfovenii.

Becali este convins că echipa sa nu va avea probleme în partida care se va disputa sâmbăta, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe www.as.ro.

Hai, mă, ce emoții să am!? Dacă și cu Voluntari avem emoții, înseamnă că trebuie să ne strângem lucrurile și să plecăm acasă! Cum să am emoții cu Voluntari, cu câteva zile înainte. Poate, în timpul meciului să fie, dar, nu cred!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

FCSB face apel la fani

Meciul cu Voluntari va fi ultimul pe care cei de la FCSB îl vor disputa pe Arena Națională, în acest sezon, iar Mihai Stoica face apel la fani.

Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă, pentru că noi avem meci SÂMBĂTĂ cu VOLUNTARI, echipă cu care, în sezonul ăsta, am făcut un egal și am fost la câteva secunde (sau milimetri) să-l facem pe al doilea.

Așteptăm toți steliștii adevărați pe Arena Națională. Avem nevoie de voi ca să trecem pe locul 1 prima oară în sezonul ăsta. Chiar dacă va fi pentru o zi. Deocamdată. Fără victorie sâmbătă nu va mai fi nicio finală…„, a transmis Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română! Patronul FCSB a făcut anunțul: „E cel mai bun lucru!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și