Închide meniul

Gigi Becali a investit milioane de euro în afaceri, dar a ajuns să aibă pierderi uriaşe! Modul surprinzător în care a sperat că va da lovitura

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2022, 19:23

Reclamă
Gigi Becali a investit milioane de euro în afaceri, dar a ajuns să aibă pierderi uriaşe! Modul surprinzător în care a sperat că va da lovitura

Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a ajuns să aibă pierderi uriaşe în afaceri. Patronul de la FCSB a anunţat că nu mai bagă niciun ban în fotbal, dar a investit milioane de euro în diferite firme la care este acţionar majoritar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera şi-a tot difersificat activitatea. A ajuns chiar să investească într-un business cu produse naturale, care este asociat clinicii medicale pe care o deţine în Bucureşti.

Gigi Becali a ajuns să aibă pierderi uriaşe în afaceri

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali a făcut o infuzie de capital de 8 milioane de euro, anul trecut, în clinica din Capitală. A ajuns astfel la peste 99.9% din părţile sociale, dar nu s-a putut bucura prea mult. Cifra de afaceri a fost în scădere faţă de 2020 şi a înregistrat o pierdere de 7.6 milioane de lei. Mai mult decât atât, datoriile au crescut cu 13 milioane de lei.

Clinica lui Gigi Becali a fost deschisă în urmă cu 5 ani şi a necesitat o investiţie de 15 milioane de euro. A ajuns acum la 65 de angajaţi.

Sursa citată anterior anunţă că omul de afaceri controlează acum şi o altă firmă, cu sediul chiar în clădirea în care se află unitatea medicală a lui Becali. Obiectul principal de activitate este „fabricarea sucurilor de legume şi fructe”. În 2021, compania a avut o cifră de afaceri de 547.114 lei, iar pierderile au fost de 364.335 lei.

Reclamă

Ce s-a aflat despre averea neoficială a lui Gigi Becali

Au apărut informații surprinzătoare despre averea neoficială a lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar sunt tot mai multe vești că ar putea fi chiar în TOP 3.

Unul dintre foștii jucători ai Stelei, Alin Stoica, a oferit un interviu în presa din Belgia în care a lăsat de înțeles că Gigi Becali ar fi chiar mai bogat decât Ion Țiriac.

Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Reclamă 4 / 0/3

Oficial, el e în TOP 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare.

Pe lângă activitatatea sa din fotbal, unde cunoștințele sale sunt foarte limitate, contrar a ceea ce el vrea să creadă, a intrat și în politică cu un mic Partid Creștin Democrat”, a declarat Alin Stoica pentru belgienii de la lesoir.be.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali are peste două miliarde”

Cu numai câteva luni în urmă, Dumitru Dragomir a făcut o declarație similară. Fostul președinte al LPF, care este un apropiat al lui Gigi Becali, a anunțat că este uluit de câți bani poate să aibă patronul FCSB.

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele„, a spus Dumitru Dragomir.

Dragomir nu s-a ferit și a făcut chiar și o estimare, în 2021: „Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și