Închide meniul

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul: „Stai cât vrei în el!”. Răspunsul dat de omul de afaceri

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2023, 11:41

Reclamă
Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul: „Stai cât vrei în el!. Răspunsul dat de omul de afaceri

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali, în faţa Palatului din Bucureşti /Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB-ului a fost tentat cu o propunere spectaculoasă de Simion Apreutese, cel care şi-a dorit să cumpere de la el şi echipa de fotbal. Omul de afaceri, care este bun prieten cu Ilie Dumitrescu, a purtat negocieri cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Gigi Becali a recunoscut ce ofertă i-a făcut Simion Apreutese pentru Palatul din centrul Bucureştiului. A avut, pe masă, o propunere de 10 milioane de euro. Becali a fost surprins de averea pe care o are milionarul în vârstă de 49 de ani.

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

În cele din urmă, Becali a rămas şi cu FCSB, şi cu Palatul. Nu şi-a mai dorit să vândă, dar a legat o prietenie cu Simion Apreutese.

Băiat de treabă, băiat de afaceri bun. E de mare calitate, mi-a plăcut foarte mult de el. Mi-a spus mie, i-am spus și eu lui de unde ai tu de tânăr atâția bani? Nu știu ce am mai vorbit noi acolo, păi nu așa ne-ați educat nea Gigi? Adică el așa cum ar veni, era un model pentru el. Mi-a plăcut foarte mult de băiat. Mi-a zis că vrea și palatul. Păi cum îl iei tu? Păi tot ce vinde Becali vreau să cumpăr.

Păi ai mă tu bani? Păi zice îți dau 10 milioane și pleci când vrei din el, stai cât vrei în el. Îți dau 10 milioane ca să fie palatul al meu. Dar de ce vrei tu așa? Păi vreau că tot ce are Becali de marcă, exclusivist, să fie al meu. Păi mi-a zis: măi nea Gigi, am văzut că nu vrei să vinzi, că la mișto ai făcut.

Reclamă

Dar uite, îți dau și eu 10 milioane și să-mi dai acțiuni câte vrei, dă-mi 20, 30%. Păi cum să-și dau mă? Faci ce vrei, nu mă bag, nu te deranjez, sunt cu tine asociat. Da mă, da cum? Eu vreau să fiu acolo cu dumneata. I-am zis băi tată nu-i corect, la fotbal știi cum e, ori ești patron tu, ori socios. Ori milioane de oameni care fac cotizație, ori un singur patron”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Au apărut zvonuri că Simion Apreutese este în negocieri avansate cu CSA Steaua, pentru a prelua echipa Armatei. „Militarii” ar putea obţine astfel dreptul de a promova în Liga 1. Gigi Becali nu crede că Apreutese i-ar putea deveni rival.

Eu nu cred (că merge la CSA Steaua n.r.), nu-i băiat prost, e băiat deștept, a creat niște firme, cunoaște economie și legislație pe materie de societăți comerciale, a studiat și a văzut că nu poate să facă„, a mai spus patronul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Ilie Dumitrescu vorbise despre interesul lui Simion Apreutese pentru a cumpăra Palatul lui Gigi Becali. A fost de faţă la negocieri.

El fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Gigi Becali a primit, în ultimul an, mai multe oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru. Dumitru Dragomir a dezvăluit că cea mai mare propunere a venit de la doi oameni de afaceri. Aceştia erau dispuşi să achite 25 de milioane de euro!

O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro„, spunea „Mitică” Dragomir.

Refuzat de Gigi Becali, Simion Apreutese poate deveni acţionar la CSA Steaua

Omul de afaceri ar fi gata să îşi bage banii la CSA Steaua, în încercare de a duce echipa în Liga 1. Apreutese este cel de care se leagă speranţele fanilor „militarilor” de a scăpa de interdicţia de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc.

Simion Apreutese încearcă de mai mult timp să devină acţionar la un club de fotbal din România. Iniţial şi-a dorit să o preia pe UTA, dar negocierile au picat pe ultima sută de metri. Nici pe Gigi Becali nu a reuşit să îl convingă. Latifundiarul din Pipera a a cerut îniţial 25 de milioane de euro, dar şi-a mărit pretenţiile la 40 de milioane de euro. Apreutese a aflat chiar la Palat că s-a schimbat preţul!

Potrivit playsport.ro, Simion Apreutese a purtat mai multe discuţii cu conducătorii lui CSA Steaua şi mai este doar un pas până la semnarea actelor. Astfel, echipa finanţată de Armată ar putea să scape de problemele legislative. Dacă tranzacţia se va finaliza, gruparea din Ghencea poate obţine drept de promovare!

Reclamă

Afaceristul român în vârstă de 49 de ani a fost, în trecut, sponsor la CSA Steaua. Mai mult, el a încercat chiar să investească şi la Dinamo.

Simion Apreutese și soția sa, Loredana, sunt fondatorii holdingului International Alexander, transportator de mărfuri din Arad. De asemnenea, aceştia au cumpărat jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din România.

Compania fondată de Apreutese, în urmă cu două decenii, a avut o cifră de afaceri de 257 de milioane de eruo în 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și